enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Futbol camiasından İbrahim Hacıosmanoğlu’na tebrik mesajları… Fenerbahçe tebrik etmedi

Futbol camiasından İbrahim Hacıosmanoğlu’na tebrik mesajları… Fenerbahçe tebrik etmedi
REKLAM ALANI
18.07.2024 21:23
1
A+
A-

GALATASARAY: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

BEŞİKTAŞ: TFF Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

TRABZONSPOR: Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen eski Başkanlarımızdan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, yönetim kuruluyla birlikte kendisine başarılar diliyoruz.

BAŞAKŞEHİR FK: Türkiye Futbol Federasyonu Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonucu Başkanlık görevine seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

ALANYASPOR: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, başarılar dileriz.

SİVASSPOR: Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı sonucunda Başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

2 dönemdir TFF Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Büyükekşi’ye de bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz.

ADANA DEMİRSPOR: Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

KASIMPAŞA: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda Başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

İSTANBULSPOR: Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik eder, kendisine ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.

MKE ANKARAGÜCÜ: Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

GENÇLERBİRLİĞİ: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

FATİH KARAGÜMRÜK: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.