enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Formula 1’de Türk bankası logosuna ilk kez yer veriliyor

Formula 1’de Türk bankası logosuna ilk kez yer veriliyor
REKLAM ALANI
11.07.2024 17:48
1
A+
A-

Visa ve İş Bankası, Formula 1’de Güçlerini Birleştiriyor

Visa, uzun yıllardan sonra ilk kez bir Formula 1 takımına sponsor olarak küresel spor sahnesine geri döndü. Şirket, eski adıyla Scuderia Alpha Tauri olarak bilinen Visa Cash App Formula 1 takımının isim sponsoru olduğunu duyurdu.

Bu yenilikçi iş birliği, Visa’nın ve uzun süredir devam eden ortağı İş Bankası’nın, alanlarındaki liderliklerini vurgulamalarını sağlayacak. İş Bankası, Visa iş birliğiyle İtalya’daki Grand Prix’de Visa Cash App RB Formula 1 takım haklarını kullanma ayrıcalığına sahip olacak.

İstanbul’da gerçekleştirilen lansman etkinliğinde, davetliler Visa Cash App RB Formula 1 takım aracının gerçek boyutlu bir replikasını yakından inceleme fırsatı buldular. Bu iş birliği, bir Türk bankasının logosunun ilk kez bir Formula 1 aracında yer alacağı tarihsel bir anı işaret ediyor.

İtalya’nın ev sahipliği yapacağı Grand Prix’de Visa ve İş Bankası logoları, Visa’nın desteğiyle Visa Cash App RB Formula 1 aracında ve pilot tulumlarında sergilenecek. Böylelikle İş Bankası, logosu bir Formula 1 aracında yer alan ilk Türk bankası olma unvanını kazanacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, “Visa Cash App RB Formula 1 takımıyla bu heyecan verici iş birliğine girmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi, “Özellikle Türkiye’deki faaliyetlerimizin 40. yılını kutladığımız bu dönüm noktasında, paydaşlarımız için unutulmaz deneyimler yaratmak bizim için paha biçilmez. Bu tür iş birlikleri, üyelerimizin marka değerini artırmak için de büyük bir fırsat sunuyor. İş Bankası’nın 100. yılını kutladığı bu anlamlı yılda bu iş birliğini gerçekleştirmekten onur duyuyoruz.”

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran da “İtalya’daki Grand Prix için Visa ile yaptığımız bu iş ortaklığı bizim için çok heyecan verici” dedi, “Dünya çapında milyonlarca kişinin takip ettiği böyle bir organizasyonda ilk kez bir Türk bankasının logosunun bir Formula 1 aracında yer alması bizi gururlandırıyor. İş birliğimiz, Bankamızın 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu özel yılda, daha da değerli hale geliyor. Hızın, yeniliğin ve ileri teknolojinin en üst düzeyde temsil edildiği, nefes kesici anlara sahne olacak yarışta Visa Cash App RB Formula 1 takımına ve pilotlarına başarılar diliyoruz.”

Visa ve İş Bankası’nın bu yenilikçi iş birliği, Formula 1 hayranlarına unutulmaz bir deneyim sunarken, her iki kuruluşun da spor alanındaki ve ötesindeki etkisini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.