enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

FIAT 125. yılına 2 yeni modelle girdi

FIAT 125. yılına 2 yeni modelle girdi
REKLAM ALANI
12.07.2024 16:32
1
A+
A-

Pinacoteca Agnelli’de FIAT’ın Tarihsel Mirası Sergileniyor

Pinacoteca Agnelli sanat galerisinde düzenlenen Casa FIAT sergisi, ikonik otomobil üreticisinin 125 yıllık geçmişine ışık tutarken, Lingotto fabrikası ile arasındaki derin bağı vurguluyor. Sergi, sanal ortamda da ziyaret edilebilir.

125 Yıllık Bir Miras

Stellantis CEO’su Carlos Tavares, konuşmasında FIAT’ın Stellantis grubundaki en saygın markalardan biri olduğunu belirtti. Tavares, “FIAT, dünya genelindeki müşterilerimize gerçek İtalyan lezzetini sunarak kalplerini fethetmeyi sürdürüyor” dedi. FIAT’ın son üç yıldır Stellantis’in en çok satan markası olduğuna dikkat çeken Tavares, markanın İtalya, Brezilya, Türkiye ve Cezayir’de lider konumda olduğunu vurguladı. Tavares, “FIAT, dünyanın dört bir yanındaki müşterilere uygun fiyatlı, güvenli ve temiz ulaşım sağlama konusunda kararlı” diye ekledi.

Küresel Yeniden Doğuş

FIAT CEO’su ve Stellantis Küresel Pazarlama Direktörü Olivier Francois, markanın son 125 yıldır müşterilerinin ihtiyaçlarını zamanın ruhuna uygun olarak karşıladığını vurguladı. Francois, “Müşterilerimiz, ikonik ve uygun fiyatlı şehir otomobilleri; verimli ve kapsamlı kompakt araçlar; geniş aileler için uygun araçlar; ticari araçlar ve en önemlisi Abarth’ın heyecan verici performansını istiyor. FIAT, tam da bunları sunuyor” dedi.

FIAT’ın küresel yeniden doğuşunu başlatan üç temel unsurdan bahseden Francois, bunları “İtalyan tasarımı ve mühendisliği, küresel platformlar ve yerel uyumluluk” olarak sıraladı. Francois, Grande Panda’nın yeni küresel ürün ailesinin öncüsü olduğunu belirtti. “Önümüzdeki on yılda her müşteri için doğru çözümü sunacağız. Çünkü müşteriler bizim için her şeyin merkezinde yer alıyor” diye ekledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Armani ve Grande Panda

FIAT’ın dönüm noktası niteliğindeki yıldönümü ve Giorgio Armani’nin doğum günü vesilesiyle iki İtalyan markası arasında önemli bir ortaklık duyuruldu. Özel bir 500e’nin 2020 yılında piyasaya sürülmesiyle başlayan işbirliği, bu kez Made in Italy’nin dört tekerlekli en iyi ifadesi olarak görülen 500e Giorgio Armani’nin yaratılmasıyla devam ediyor.

Kombine WLTP döngüsünde 320 km’ye kadar menzil sunan 500e Giorgio Armani, 87 kW ve 118 beygir güç üreten bir elektrik motoruyla donatılıyor. Araç ayrıca en gelişmiş ADAS sistemleri ve 2. Seviye sürüş destek teknolojisiyle geliyor.

FIAT’ın B-SUV segmentine girişini yapacak olan Grande Panda, 2025 Mart ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Araç, elektrikli ve hibrit motor seçenekleriyle sunulacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.