enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe’ye Youssef En-Nesyri şoku! Telefon görüşmesi ortaya çıktı

Fenerbahçe’ye Youssef En-Nesyri şoku! Telefon görüşmesi ortaya çıktı
REKLAM ALANI
13.07.2024 01:53
1
A+
A-

Fenerbahçe, En-Nesyri Transferinde Roma’nın İlgisiyle Karşı Karşıya

Fenerbahçe, Jose Mourinho önderliğinde yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü ve Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan’ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, kanat, orta saha ve forvet bölgelerine takviye yapmak istiyor. Allan Saint-Maximin, En-Nesyri ve Cenk Tosun, transfer listesinde yer alan bazı isimlerdi. Ancak En-Nesyri’nin transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Sevilla ile 16 milyon Euro’luk bir anlaşmaya varan Fenerbahçe, En-Nesyri’nin transferinde Al-Qadsiah’ın yanı sıra Roma’nın da ilgisini çekti.

Foot Mercato’nun haberine göre, Sevilla’da uzun süredir forma giyen En-Nesyri, İspanya macerasını sonlandırmak üzere. Haberde, Serie A devi Roma’nın Fenerbahçe’nin önüne geçtiği belirtiliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Faslı golcünün, Roma’nın Teknik Direktörü De Rossi ile telefonda görüştüğü ve bu görüşmenin ardından Roma’nın oyuncuya Fenerbahçe’den daha yakın olduğu ifade ediliyor.

Pazartesi günü yapılacak toplantı, transferin kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe’nin daha önce Sevilla’ya oyuncu için bonuslarla birlikte 20 milyon Euro teklif ettiği biliniyordu. En-Nesyri’ye diğer taliplerin de olduğu biliniyor.

27 yaşındaki yıldız golcünün kısa süre içinde transfer kararı vermesi bekleniyor. Sevilla formasıyla 196 maça çıkan tecrübeli golcü, 73 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe, En-Nesyri’yi kadrosuna katabilirse, hücum hattına önemli bir takviye yapmış olacak. Sarı-lacivertliler, yeni sezonda hem yurt içinde hem de Avrupa kupalarında iddialı bir kadroyla mücadele etmeyi hedefliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.