enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

FENERBAHÇE HABERLERİ: Serdar Dursun’dan flaş açıklamalar!

FENERBAHÇE HABERLERİ: Serdar Dursun’dan flaş açıklamalar!
REKLAM ALANI
05.09.2024 12:33
4
A+
A-

Serdar Dursun’dan Fenerbahçe ve Jorge Jesus Açıklamaları

Almanya doğumlu Serdar Dursun, Fenerbahçe günlerini ve Jorge Jesus’un gelişinin kariyerine etkisini şu sözlerle anlattı:

“Almanya’da büyüdüm ve uzun yıllar orada yaşadım. Kariyerimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Son Fenerbahçe maçımızı oynadıktan sonra Ferdi Kadıoğlu ve arkadaşlarımla vakit geçirdik. Sabah namaz vakti gelince onları namaza götürdüm. Benden nasıl namaz kılındığını öğretmemi istediler. O anları biri çekmiş ve sonrasında viral oldu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ferdi Kadıoğlu ile Vitor Perreira dönemine kadar az süre alıyorduk. Ancak 2021’de performansı çok iyiydi. Kendini çok geliştirdi. Brighton’a gitmeden önce eşimle takım tercihlerimizi konuşmuştuk. Ben Brighton’ı söylemiştim. Sonrasında Brighton’ın teknik direktörü beni aradı ve bilgi aldı.

Fenerbahçe’ye transferimde Ali Koç’un büyük etkisi oldu. Beni ikna etti ve o zamandan beri aramızda özel bir bağ var.

Almanya’da gol kralı olarak Union Berlin’e imza atacakken Ali Koç beni aradı ve Fenerbahçe’ye davet etti. Gizlilik içinde transferimi istedi ve ben de kabul ettim.

Fenerbahçe’de yeterince süre alamadığımı düşünüyorum. İsmail Kartal döneminde çok oynadım, gol attım. O dönem devam etseydi daha da başarılı olabilirdim.

Açıkçası, Fenerbahçe’den ayrılmayı beklemiyordum. Seçimleri bekliyorduk ve ardından Mario Branco ile görüştük. Bana, “Seni istiyoruz” dediler. Ancak sürecin uzaması ve başka seçeneklerin çıkması beni üzdü.

Jorge Jesus’un gelişinden sonra Fenerbahçe’de istediğim başarıyı yakalayamadım. Beşiktaş beni istiyordu ama büyük bir camiada oynamanın getirdiği sorumluluklar beni Karagümrük’te kalmaya yöneltti.

Arda Güler çok yetenekli ve özgüvenli bir oyuncu. Hatayspor maçında ilk 11’de oynayacakken heyecandan uyuyamamış. Ona sakin olmasını söyledim ama çok heyecanlıydı.

İlk antrenmanlarım zor geçti çünkü hazırlık dönemini takımdan ayrı geçirmiştim. Fatih Tekke’nin farklı bir oyun tarzı vardı ve uyum sağlamak zaman aldı.

Jorge Jesus’un Türkiye’ye gelmesi benim hayatımı değiştirdi. Onun gelişinden sonra Milli Takım’da oynama şansını kaybettim. Şimdi yeniden Milli Takım’a girmeyi hedefliyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.