enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

FENERBAHÇE HABERLERİ: Djiku’dan Mourinto itirafı: Bizim yıldızımız

FENERBAHÇE HABERLERİ: Djiku’dan Mourinto itirafı: Bizim yıldızımız
REKLAM ALANI
05.08.2024 12:07
2
A+
A-

Fenerbahçe’nin Yıldızı Djiku’dan Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe’nin Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Fransız basınına verdiği özel röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Takımın yıldızı tartışmasız Jose Mourinho. Her şeyi kontrol ediyor, her detaya büyük önem veriyor. Antrenmanlar son derece titiz, penaltı atışlarından duran toplara her şey üzerinde çalışıyoruz. Tecrübesi ve varlığıyla takıma çok şey katıyor. Beklentileri konusunda son derece net ve savunma ve hücum hakkında sürekli bizimle konuşuyor.”

“Takım içinde sağlıklı bir rekabet ortamı var. Hazırlık döneminde herkese forma şansı verildi ve fiziksel olarak çok çalıştık. Şu an fiziksel olarak iyi bir seviyeye gelmeye başladık. Mourinho bana göre dünyanın en iyi antrenörü. Şampiyonlar Ligi’ni Porto ve Inter ile, Avrupa Ligi’ni Manchester United ile, Konferans Ligi’ni de Roma ile kazandı. Her çalıştırdığı takımla başarıya ulaştı ve bize de bu kazanma kültürünü aşılamaya çalışıyor. Gerçek bir lider.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Kadromuz Çok Güçlü”

“Edin Dzeko, Fred, Dusan Tadic gibi deneyimli oyuncularımız var. Youssef En-Nesyri ve Allan Saint-Maximin gibi isimler de kadromuza katıldı. 38 kişilik geniş bir kadromuz var ve her pozisyonda en az iki seçeneğe sahibiz. Ama asıl gücümüz teknik direktörümüz. Kompakt bir blok oluşturmak istiyor. Toplu ya da topsuz oynarken esnek bir sistemimiz var; topsuzken dörtlü, topa sahipken üçlü defansla oynuyoruz. Daha iyi olmak için kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.”

“Kadıköy’deki Taraftar Gücü”

“Geçen yıl Konferans Ligi yarı finalinde Lille ile karşılaşmayı bekliyorduk ama çeyrek finalde penaltılarla Olympiakos’a elendik. Lille de Aston Villa’ya elendi. Erken bir karşılaşma olabilirdi. Strasbourg’da oynadığım dönemde Valenciennes’in stadyumunda oynama fırsatım oldu. Lille’in burada oynaması bir şeyi değiştirmez, sonuçta taraftarları da burada olacak. Kolay bir maç olmayacak. Biz sahamızda her zaman kapalı gişe oynuyoruz ve atmosfer inanılmaz oluyor. Bu nedenle, kazanmamız için Kadıköy’de bizi itecek bir güç olacağını düşünüyorum. Jonathan David çok yetenekli bir oyuncu ve saha içinde harika hareket ediyor. Derin koşularda da çok etkili. Jonathan David’li Lille ile onsuz Lille iki farklı takım. Rakibimiz Lille veya başka bir takım olsun, özel bir tercihimiz yok. Yol zorlu olacak ama kendimize güveniyoruz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.