enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini bitirdi

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini bitirdi
REKLAM ALANI
01.07.2024 10:21
0
A+
A-

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe’ye Katılıyor

Türkiye’nin önde gelen futbol kulübü Fenerbahçe, uzun süredir devam eden transfer görüşmelerinin ardından Atletico Madrid defans oyuncusu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Çağlar Söyüncü’nün Fenerbahçe’ye transferi imzaya yakın.

Transferin detayları, Atletico Madrid’e 8 milyon Euro sabit bonservis bedeli ödenmesini içeriyor. Ayrıca, Çağlar Söyüncü’nün performansına bağlı olarak 2 milyon Euro’luk ek bir ödeme yapılacak. Transfer sözleşmesine göre Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe’de yıllık 2,2 milyon Euro maaş alacak.

Çağlar Söyüncü, dün akşam İstanbul’a geldi ve bugün Fenerbahçe antrenmanlarına başlayacak. Ayrıca takımın yurtdışı kampına da katılması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Stoper Gücü Artıyor

Çağlar Söyüncü’nün Fenerbahçe’ye katılmasıyla birlikte kulübün stoper mevkiindeki oyuncularının sayısı sekize yükseldi. Bu oyuncular arasında Attila Szalai, Luan Peres, Serdar Aziz, Gustavo Henrique ve genç yetenekler Emir Ortakaya ve Yiğit Efe Demir yer alıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fenerbahçe yönetimi, Çağlar Söyüncü’nün transferiyle birlikte kadrodaki stoper sayısının aşırı olduğunu ve en az üç oyuncuyla yolların ayrılacağını belirtti. Bu oyuncuların kimler olacağı henüz belli değil, ancak transfer döneminin sonuna kadar birtakım ayrılıklar yaşanması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.