enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Eleştirenlere tepkisi sert oldu: Hülya Avşar Meryem Uzerli için açıklama yaptı

Meryem Uzerli, Hülya Avşar’ın programında özel hayatıyla ilgili konuştu. Uzerli, evlilikle ilgili soruya “Bazen hayat seni yaşar, bazen sen hayatı” yanıtını verdi.
Eleştirenlere tepkisi sert oldu: Hülya Avşar Meryem Uzerli için açıklama yaptı
REKLAM ALANI
01.07.2024 07:01 | Son Güncellenme: 01.07.2024 07:00
1
A+
A-
Meryem Uzerli, Hülya Avşar’ın sosyal medya kanalındaki programına konuk olarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve bu açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Programda Avşar’ın soruları ve Uzerli’nin yanıtları büyük ilgi gördü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Hürrem Sultan rolüyle tanınan Meryem Uzerli, Hülya Avşar’ın programında evlilikle ilgili sorularla karşılaştı. Avşar’ın, “Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle” sorusu tepki topladı. Uzerli, bu soruya “O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey, hataları bilmeyerek yapmak” şeklinde cevap verdi. Hülya Avşar’dan açıklama: Programın ardından sosyal medyada eleştirilen Hülya Avşar, Instagram hesabından açıklama yaptı:
“Amanın, TT’ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz. Ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumların da faydası var, özellikle olumsuz olanların. Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık. Hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik.”

Fatih Altaylı’nın programında da gündeme geldi

Hülya Avşar’ın programı sonrası, Meryem Uzerli, Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu ve burada da benzer sorularla karşılaştı. Avşar, Altaylı’nın “Hülya Avşar seni kıskanacak” sözlerine, “Yooo, kıskanmadım ama bu kadar hoş olmasını beklemiyordum. Çok hoşlaşmış” yanıtını verdi.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli, Türkiye ve Almanya’da dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle dünya çapında tanınan Uzerli, birçok ödül kazandı. İki çocuk annesi olan Meryem Uzerli’nin tam adı Meryem Sarah Uzerli’dir.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.