enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2926
EURO
37,2274
ALTIN
2.989,03
BIST
8.950,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Deprem Sonrası Eğitim Kurumunda Şiddet: Öğrenci Darp Edildi

Malatya’daki depremin ardından Batman’da Ziya Gökalp Ortaokulu’nda bir öğrenci, müdür yardımcısı tarafından darp edildi. Aile, hukuki yollara başvurdu.

Deprem Sonrası Eğitim Kurumunda Şiddet: Öğrenci Darp Edildi
16.10.2024 18:23
9
A+
A-

Deprem Sonrası Eğitim Kurumunda Şiddet: Öğrenci Darp Edildi

Malatya’da meydana gelen depremin ardından Batman’da yaşanan panik, bir öğrencinin darp edildiği iddialarıyla daha da büyüdü. Ziya Gökalp Ortaokulu’nda eğitim gören U.D.A., boşaltılan sınıfından çantasını almak için izin istediğinde, okul idarecisi tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Baba M. Avşar Şikayetçi Oldu

Olayın ardından M. Avşar, yaşananları duygusal bir şekilde aktardı. Avşar, “Depremin ardından okullar tatil olunca çocuklarımızı almak için okula gittik. Oğlum bahçedeydi ve çantasını almak istedi. Öğretmeninden izin alarak sınıfa gitti ama o sırada müdür yardımcısı Ş.D., oğlumu boynundan tutarak içeri girmesine engel oldu” dedi.

“Hakkımızı Hukuki Yollarla Arayacağız”

Oğlu eve döndüğünde ağlayarak durumu anlattığını belirten Avşar, “Boynunda kızarıklık ve şişlik vardı. Hastaneye gittik ve darp raporu aldık. Oğluma 3 günlük istirahat raporu verildi. Şikayette bulundum çünkü panik anında bir idarecinin böyle bir şey yapmasını anlamak zor. Hakkımızı hukuki yollarla arayacağız” ifadelerini kullandı.

Bu olay, depremin yarattığı stresin yanı sıra eğitim kurumlarındaki yönetim sorunlarına da dikkat çekiyor. Aile, yaşananları adli mercilere taşıyarak adalet arayışına girdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.