enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Denizde buldukları şişe sonları oldu: 4 ölü

Denizde buldukları şişe sonları oldu: 4 ölü
REKLAM ALANI
29.06.2024 23:10
1
A+
A-

Sri Lanka’da Denizden Bulunan Şişedeki Sıvıdan İçen Balıkçılar Hayatını Kaybetti

Sri Lanka’nın güney kıyılarında balıkçılık yapan bir grup, denizin derinliklerinde gizlenen bir şişe keşfetti. Meraktan şişeyi açıp içindeki sıvıyı tükettiler. Ancak, bu eylemin trajik sonuçları olacaktı.

Sıvının içeriğinin ne olduğu hala bir sır perdesinin ardında gizliliğini korurken, içen dört balıkçı hayatını trajik bir şekilde kaybetti. Geriye kalan iki balıkçının durumu ise kritik durumda ve yaşam destek cihazlarına bağlı olarak hayatta kalmaya çalışıyor.

Sri Lanka Donanması yaptığı açıklamada, balıkçıların şişedeki sıvının alkol içerdiğini düşünerek tükettiklerini belirtti. Ancak sıvının gerçekte ne olduğunu belirlemek için soruşturma devam ediyor.

Korkunç olaya tanık olan görgü tanıkları, balıkçıların denizin derinliklerinden çıkardıkları şişeleri bölgedeki diğer meslektaşlarına da ikram ettiğini aktardı. Bu kişilerin de hayatlarının tehlikeye girmesinden endişe ediliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yetkililer, şişe içindeki sıvının içeriğini belirlemek için kapsamlı bir araştırma başlattı ve bölgedeki diğer balıkçılara da ulaşmaya çalışıyor. Bu arada, balıkçıların aileleri derin bir yas ve üzüntü içinde.

Bu talihsiz olay, denizin gizemli derinliklerinde yatan tehlikeleri bir kez daha gözler önüne serdi. Sri Lanka makamları, balıkçıları denizden buldukları bilinmeyen maddeleri tüketmemeleri konusunda uyardı.

Soruşturma devam ederken, Sri Lanka’da yaşanan bu trajik olay, bilinmeyen maddeleri tüketmenin ölümcül sonuçları olabileceği konusunda bir uyarı niteliği taşıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.