enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Dehşet: Evini yaktı, kuyuya atladı

Dehşet: Evini yaktı, kuyuya atladı
REKLAM ALANI
06.07.2024 20:40
3
A+
A-

Muğla’nın Bodrum İlçesinde Evini Ateşe Veren Kişi, Kuyuya Atlayıp Kurtarıldı

Gümüşlük Mahallesi’nin 5224. Sokak’ında ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 40 yaşındaki F.A.I. adlı şahıs, akşam saatlerinde ikametgahını ateşe verdiği iddia edildi.

Şüpheli şahıs, daha sonra evinin bahçesine çıkarak yabancı bir motosiklete zarar verdi ve bahçe bölümünü de alevlendirmeye çalıştı. İkamet kısa sürede alevler tarafından sarılıp kül olurken, olay mahalline itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. F.A.I., ekiplerin olay yerine geldiğini fark edince bahçedeki 25 metre derinliğindeki kuyuya kendini attı.

İtfaiye ve jandarma, kuyudaki yaralı şahsa müdahale ederek kurtardı. Baş ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralanan şüpheli, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Konuyla ilgili soruşturma, jandarma tarafından sürdürülüyor. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören F.A.I.’ın eyleminin nedeni henüz tespit edilemedi.

Olay sırasında bölgede bulunan görgü tanıkları, şahsın yangını çıkardığı sırada dengesiz davrandığını ve yüksek sesle konuştuğunu ifade etti. Ayrıca şüphelinin evini ateşe vermeden önce komşularıyla da tartıştığı öğrenildi.

Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı ve ilgili birimler, olayla ilgili detaylı bir açıklama yapılması için çalışmalarını sürdürüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.