enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Cumhuriyet Savcısı Koca’yı hedef göstermişti! Yalan haberi ortaya çıkınca Saymaz çark etti

Cumhuriyet Savcısı Koca’yı hedef göstermişti! Yalan haberi ortaya çıkınca Saymaz çark etti
REKLAM ALANI
05.08.2024 20:27
156
A+
A-

Başlık: Ordu’da Savcı ve Ailesine Saldırı: İşletme Sahipleri Gözaltında

Özet: Ordu’da Cumhuriyet savcısı Mücahit Şamil Koca, ailesiyle bir lokantaya gittiğinde masa ve bekleme süresi konusunda işletme sahipleriyle tartışma yaşadı. Lokantanın dışındayken işletme çalışanları savcı ve 9 aylık bebeğine saldırarak darp etti. Savcının şikayeti üzerine işletme sahibi ve çalışanları gözaltına alındı. İşletme sahibi ve çalışanları da savcıdan şikayetçi oldu.

Haber Metni:

Cumhuriyet savcısı Mücahit Şamil Koca, ailesiyle Perşembe yaylasındaki Güleç Izgara isimli lokantaya yemek yemek için gitti. Savcı, işletme sahipleriyle masa ve bekleme süresi konusunda tartışma yaşadı. Ardından ailesiyle lokantanın dışına çıktı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Savcı dışarıda beklerken çalışanlardan biri üzerine yürüdü. İçerden konuşarak gelen bir kişi daha savcıya saldırdı. Arbede sırasında savcıya yumruk atıldı ve 9 aylık bebeği yere düştü. Olayın ardından 9 aylık bebek hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası Erkan Güleç, Ercan Güleç ve Abdüsammed Arpacı gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. İşletme sahibi ve çalışanları da savcıdan şikayetçi oldu.

Savcının İfadesi: Savcı Koca karakolda verdiği ifadede, çalışanların agresif tavırları ve süre konusunda farklılık belirtmeleri üzerine işletmeden çıktıklarını söyledi. Daha sonra tekrar yemek yemeye karar verince işletmenin önünde bekleyen ailesiyle birlikte lokantaya girdiklerini belirtti. Bu kez de sipariş verip vermedikleri sorulduğunu söyleyen savcı, sipariş verdikten sonra 1 saat beklemesi gerektiğinin söylendiğini ifade etti.

Savcı Koca, kendisini Cumhuriyet savcısı olarak tanıttığında işletme sahibinin agresif davrandığını ve diğer çalışanları da tahrik ettiğini söyledi. Savcı, işletme dışına çıkınca bir çalışanın üzerine yürüdüğünü ve içerden gelen başka bir kişinin kendisine yumruk attığını belirtti. Arbede sırasında bebek ve kayınvalidesinin de yere düştüğünü ifade eden savcı, şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Saymaz’ın Özrü: Halk TV yazarı İsmail Saymaz, savcının sıra beklemediği için olay çıkardığını ve “Ben savcıyım, burnunuzdan getireceğim” dediğini iddia etmişti. Ancak bu iddianın gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Saymaz daha sonra sosyal medya üzerinden özür diledi ve metnini özgünleştirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.