enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2172
EURO
37,2230
ALTIN
2.993,78
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’in katlettiği küçük Hind’i BMGK’da anlattı: Yaralı bir serçeyi kurtaramadık

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’in katlettiği küçük Hind’i BMGK’da anlattı: Yaralı bir serçeyi kurtaramadık
24.09.2024 19:49
11
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden İsrail saldırılarında 41 binden fazla Filistinlinin hayatını kaybettiğine dikkat çekti. Çoğunluğu çocuk ve kadın olan bu insanların acımasızca katledildiğini vurguladı. 10 binden fazla Gazzeli çocuğun akıbetinin bilinmediğini ve 100 bine yakın kişinin yaralandığını belirtti.

Gazze, En Büyük Çocuk ve Kadın Mezarlığı

Erdoğan, İsrail saldırılarının Gazze’yi dünyanın en büyük çocuk ve kadın mezarlığı haline getirdiğine işaret etti. 17 binden fazla çocuğun hedef alındığını söyledi. Yalnızca 6 yaşında olan Hind Recep’in trajik hikayesini paylaştı.

İnsanınlığımızın Denetim Sınavı

Erdoğan, 6 yaşındaki bir kız çocuğunu kurtaramadığımız için insanlığımızın denetim sınavında sınıfta kaldığını vurguladı. 8 milyarlık insanlık ailesinin, tüm teknolojik ve kurumsal olanaklarına rağmen yaralı bir serçeyi kurtaramadığını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.