enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Cenk Ergün’den Kerem, Zaha ve Köhn transferi için flaş sözler!

Cenk Ergün’den Kerem, Zaha ve Köhn transferi için flaş sözler!
REKLAM ALANI
14.08.2024 12:28
5
A+
A-

Galatasaray’dan Transfer Açıklaması

Süper Lig’de Hatayspor galibiyetiyle sezona hızlı başlayan Galatasaray, transfer konusunda da hareketli günler geçiriyor. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, takımda kalacağı ve ayrılacağı iddia edilen oyuncularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cenk Ergün, yeni sezonda da şampiyonluk hedeflerini vurgulayarak, “Son iki sezonun şampiyonu bir takımımız var. Okan Buruk’la iki yıllık sözleşme yeniledik. İlk 11’imizden hiçbir oyuncuyu kaybetmedik. Ligde büyük bir umutla başlıyoruz. 2025 yılında 25. şampiyonluğumuzu ve beşinci yıldızı takmak istiyoruz. Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi play-off maçımız var. İlerlemek istiyoruz ancak gerçek olmayan algılar ve karalamalarla bizim geriye çekildiğimizi düşünüyorum” dedi.

Transfer süreci hakkında da bilgi veren Ergün, “2006’dan beri kulüpte çalışıyorum. Transfer süreci nasıl yürüdüğü bilinen bir organizasyondur. Bir havuz oluşturulur, teknik ekibimiz tarafından incelenir ve yönetime sunulur. Limitlerimiz ve bütçelerimiz doğrultusunda transferler yapılmaya çalışılır. Hep böyle oldu” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ergün, eski sezonda forma giyen oyuncularla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Wilfried Zaha

“Zaha’nın ayrılma talebi oldu. Bu süreç devam ediyor. Eğer görüşmeler istenilen şekilde devam ederse gerekli açıklamalar yapılacaktır.”

Derrick Köhn

“Köhn’le ilgili de bir transfer talebi oldu. Tarafımıza resmi olarak ulaşım oldu. Oyuncunun talebi bu teklifi değerlendirmeme yönünde oldu. Köhn’le ilgili bir gelişme yok.”

Kerem Aktürkoğlu

“Kerem Aktürkoğlu sadece Galatasaray’ın değil milli takımımızın çok önemli oyuncusu. Kariyerini yurt dışında devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi. Bizler de Kerem’in uygun görebileceği ve kulübün tatmin olduğu istekler olursa bunu değerlendirebileceğimizi söyledik. Kerem’e de ilgiler var. Transfer gerçekleşebilir aşamasında değiliz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.