enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Bursa Kayseri Arası Kaç Km? Kayseri Bursa Arası Kaç Kilometre ve Kaç Saat Sürer?

Bursa Kayseri Arası Kaç Km? Kayseri Bursa Arası Kaç Kilometre ve Kaç Saat Sürer?
21.10.2024 13:30
3
A+
A-

Bursa ile Kayseri Arası Yolculuk

Bursa ve Kayseri arasındaki yolculuk, uzun bir kara yolu seyri olsa da yol boyunca keyifli manzaralar ve çeşitli şehirler geçmeniz mümkün. Özel araç, otobüs ya da uçakla bu iki şehir arasında kolayca yolculuk edebilirsiniz. Yolculuk süresi ise seçtiğiniz ulaşım türüne ve yol koşullarına göre değişkenlik gösterecektir.

Bursa Kayseri Arası Mesafe

Kara yoluyla Kayseri ve Bursa arasındaki mesafe yaklaşık 660 kilometredir. Bu mesafe, izleyeceğiniz güzergaha göre değişebilir. Örneğin, farklı şehirlerden geçmek veya otoyol kullanmak mesafeyi etkileyebilir.

Kayseri Bursa Arası Seyahat Süresi

Kayseri ve Bursa arasındaki kara yolu yolculuğu, arabanın hızına, yol durumuna ve sürüş tarzınıza bağlı olarak değişmekle birlikte ortalama süreler şu şekildedir:

  • Özel Araçla: Normal hızla özel araçla yapılacak bir yolculuk, molalar hariç 8-9 saat sürer. Trafik yoğunluğu, hava durumu ve molalar bu süreyi etkileyebilir.
  • Otobüsle: Otobüs yolculukları genellikle daha uzundur. Bursa’ya otobüsle seyahat etmek 10-12 saat sürebilir. Otobüslerin durağı ve molaları bu süreyi uzatabilir. Gece yolculuklarında ise hız sınırları ve yol koşulları nedeniyle yolculuk daha uzun sürebilir.
  • Uçakla: Zaman kazanmak istiyorsanız Kayseri ve Bursa arasında en hızlı yolculuk seçeneği uçak yolculuğudur. Kayseri Erkilet Havalimanı’ndan Bursa Yenişehir Havalimanı’na direk uçuşlar mevcuttur. Uçuşlar, bekleme süreleri hariç yaklaşık 1 saat 15 dakika sürer. Ancak havalimanlarına ulaşım ve havalimanı işlemleri göz önüne alındığında, toplamda 4-5 saatlik bir süreyi göz önünde bulundurmanız gerekir.

Kayseri Bursa Arası Güzergah

Kayseri’den Bursa’ya giden ana kara yolu güzergahı şu şehirlerden geçer:

  1. Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Ankara: Kayseri’den yola çıktıktan sonra Nevşehir ve Aksaray üzerinden Ankara’ya ulaşılabilir. Ankara, yolculuğun önemli bir noktası olup bu noktada otoyol seçeneklerine de geçilebilir.
  2. Ankara-Eskişehir-Bursa: Ankara’dan sonra Eskişehir güzergahı takip edilerek Bursa’ya varılır. Bu yol, genellikle sorunsuz ve hızlı bir otoyol yolculuğu sunar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.