enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bugün (29 Haziran) hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı!

Bugün (29 Haziran) hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı!
REKLAM ALANI
29.06.2024 07:48 | Son Güncellenme: 29.06.2024 08:04
2
A+
A-

29 Haziran Hava Durumu Tahminleri

Cumartesi günü, ülkenin çeşitli bölgelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, İstanbul, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Van, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde sağanak yağışlar görülecek. İç kesimlerde sıcaklıklar 3 ila 6 derece azalacak, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi genelinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ancak bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu olacak ve öğle saatlerinde Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyılarında kısa süreli sağanak yağışlar görülecek. Rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetli (50-80 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi’nde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Ancak iç kesimlerde zamanla parçalı ve çok bulutlu bir hava görülecek. Bu akşam ilk saatlerde ve yarın öğle saatlerinde Denizli, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi genelinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ancak Göller Yöresi’nde zamanla parçalı ve çok bulutlu bir hava görülecek. Öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi’nde az bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak batısında zamanla parçalı ve çok bulutlu bir hava görülecek. Akşam ilk saatlerinde Eskişehir’in yanı sıra zamanla Konya’nın batısı, Ankara’nın kuzeyi ve batısı çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Batı Karadeniz Bölgesi genelinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ancak iç kesimlerde zamanla parçalı bulutlu bir hava görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. İç kesimlerde yer yer çok bulutlu bir hava görülecek. Öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimleri ile Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Kuzeydoğu kesimleri zamanla parçalı bulutlu olacak ve Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimleri yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar alacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.
REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.