enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Beşiktaş’tan flaş açıklama! “Çok basit bir şekilde adalet istiyoruz”

Beşiktaş’tan flaş açıklama! “Çok basit bir şekilde adalet istiyoruz”
REKLAM ALANI
16.09.2024 20:49
2
A+
A-

Beşiktaş’ın MHK’ye Açık Mektubu

Faul Standartları ve Adaletsiz Kararlar

Ligin henüz başındayken, hakemlerin faul, kart ve penaltı kriterlerindeki tutarsız kararlarının devam ettiğini gözlemliyoruz. Bu kaygımızı şimdiden dile getirerek uyarımızı yapıyoruz.

Faul Başına Sarı Kart İstatistikleri

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Beşiktaş’ın faul başına aldığı sarı kart oranın, diğer takımlarla kıyaslandığında çok yüksek olduğunu görüyoruz. Oyuncularımız her 4 faule 1 sarı kart alırken, rakiplerimizden birinin her 8 faulüne 1, diğerinin ise inanılmaz bir şekilde her 53 faulüne 1 sarı kart gösteriliyor. Bu istatistik, dünyanın hiçbir liginde kabul edilemez.

Adaletsiz Faul Muamelesi

Hakemlerimiz, oyuncularımızın faullerine karşı aşırı titiz davranırken, bize yapılan faulleri göz ardı ediyorlar. Beşiktaş-Antalyaspor maçında Rafa Silva’ya yapılan sert faul sarı kartla geçiştirilirken, daha sonra kasıtlı bir şekilde atılan tekme sadece sarı kart getirdi.

VAR Müdahalesi ile Değişen Kararlar

Trabzonspor-Beşiktaş maçında, Vişça’nın Rafa Silva’ya yaptığı kasıtlı ve sakatlamaya yönelik tekme, hakem tarafından görülmesine rağmen kırmızı kart verilmedi. VAR müdahalesi sonucunda kırmızı kart gösterildi.

Ciro Immobile’nin Penaltısı

Aynı maçta, Immobile ceza sahası içinde açıkça çekilmesine rağmen, hem hakem hem de VAR bunu gözden kaçırıyor.

Adalet Talebi

Biz, rakip oyuncuların kırmızı kartla atılmasından memnun değiliz. Hakem desteğine asla ihtiyaç duymadık ve duymayacağız. Bizim tek isteğimiz adalet.

Adil davranın, korkmadan karar verin ve Türk futbolunu koruyun.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.