enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal’da gündem Robin Gosens!

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal’da gündem Robin Gosens!
REKLAM ALANI
28.08.2024 11:52
7
A+
A-

Beşiktaş, Robin Gosens ile Görüşüyor

Beşiktaş, sol bek rotasyonunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hollanda medyası De Telegraaf’a göre Kara Kartal, Union Berlin’de forma giyen Robin Gosens ile görüşüyor.

Alman ve Hollanda medyası, Ağustos başında Beşiktaş transfer komitesi üyelerinin Gosens ile görüştüğünü bildirmişti. Gosens, geçen sezon 27,40 milyon euro bonservis bedeliyle Atalanta’dan Inter’e transfer olmuştu. Union Berlin, 2022-2023 sezonunun başında Gosens için 13 milyon euro bonservis ödemişti.

Gosens, geçen sezon Union Berlin formasıyla 37 resmi maça çıktı ve 7 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çok Yönlü Bir Oyuncu

Gosens, kariyeri boyunca 8 farklı pozisyonda görev alabilecek kadar çok yönlü bir oyuncu. Sol bek, ön libero, sol kanat, merkez orta sağ, sağ bek, on numara ve orta saha sağ pozisyonlarında oynayabiliyor.

Topsuz Oyunda Etkili

Alman sol bek, topsuz oyunda da oldukça etkili. Golcü bir oyuncu olmasının yanı sıra, savunmada da görevini yerine getiriyor. Bu özellikleri, onu oynadığı takımlar için vazgeçilmez kılıyor. (Fotomaç)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.