enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0437
ALTIN
2.829,16
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BAHAR DİZİSİ YENİ OYUNCULARI: Bahar dizisi oyuncuları kimler? İşte kadrosu…

BAHAR DİZİSİ YENİ OYUNCULARI: Bahar dizisi oyuncuları kimler? İşte kadrosu…
REKLAM ALANI
17.09.2024 20:07
3
A+
A-

Bahar Dizisi Oyuncuları

“Bahar” dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

Bahar Karakterini Canlandıran Demet Evgar

Eşine ve iki çocuğuna adanmış Bahar, büyük hayalleri olan ancak hayatın zorlukları karşısında ev hanımlığına yönelmek zorunda kalmış genç bir kadın. Ancak yaşadığı bir olay, Bahar’ın hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak ve yeniden doğuşunu sağlayacak. Bahar, mesleğine geri dönerken hem mücadeleler hem de hayatıyla ilgili sırlar ile yüzleşecek.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Evren Yalkın Karakterini Canlandıran Buğra Gülsoy

Bahar’ın yollarının kesiştiği Evren, genel cerrahi alanında uzmanlaşmış başarılı bir profesör. Bahar ile aralarındaki yakınlaşma, ikisinin de hayatlarında yeni bir sayfa açacak.

Timur Yavuzoğlu Karakterini Canlandıran Mehmet Yılmaz Ak

İmajına çok önem veren Timur, Bahar’ın kocası ve iki çocuğunun babası. Bahar’la ilişkisi soğuk ve mesafeli olan Timur, kontrolü kaybetmemek için çabalıyor. Ancak Bahar’ın değişimine ayak uyduramayarak ailesiyle ve Bahar’la bitmeyen bir hesaplaşmaya girecek.

Nevra Yavuzoğlu Karakterini Canlandıran Hatice Aslan

Timur’un otoriter ve imajına düşkün annesi Nevra, hayatında tek değer verdiği kişi oğludur. Bahar’ın ev hanımlığına dönmesi için elinden gelen her şeyi yapan Nevra, Bahar’ın değişiminden rahatsız olacak ve kendi geçmişi ile mücadele etmek zorunda kalacak.

Rengin Çevik Karakterini Canlandıran Ecem Özkaya

Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şeyi elde etmiş Rengin, Türkiye’nin sayılı kadın doğum profesörlerinden biri. Her zaman kazanan olan Rengin, Bahar’ın yeniden doğuşuyla yenilme ihtimali ile karşı karşıya kalacak. Bahar’ın değişimine ayak uyduramayarak Bahar’la geçmişten kalan hesabını yeniden açacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.