enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Antalya’da denizde kol, bacak ve başsız ceset bulundu

Antalya’da denizde kol, bacak ve başsız ceset bulundu
REKLAM ALANI
22.06.2024 03:57
3
A+
A-
Antalya’da kayalıklarda bir ceset keşfedildi. Kimliği belirsiz şahsın kol, bacak ve baş kısımları eksikti ve yapılan ilk incelemelere göre yaklaşık 4 ay önce öldüğü tespit edildi. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, denizde baş, kol ve bacakları olmayan bir ceset bulundu. Fener Mahallesi Baba Burnu mevkisinde balık tutan bir kişi, denize girmek için suya girdiğinde yapay şelalenin denize döküldüğü noktada cesedi fark etti ve durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi ekipleri sevk edildi. Ekipler, baş, kol ve bacakları olmayan cesedi bota alarak Kaleiçi Yat Limanı’na getirdi.

4 ay önce öldüğü belirlendi

Yaklaşık 4 aydır denizde olduğu düşünülen ceset, yapılan incelemenin ardından kimlik belirleme ve otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

‘Göçmen teknesi ve Antalya sahillerine vuran cesetlerle bağlantılı olabilir’

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cesedin denizde bulunma süresi ve eksik kısımları nedeniyle geçmiş aylarda Kıbrıs açıklarında battığı bildirilen göçmen teknesi ile ve Antalya sahillerine vuran diğer cesetlerle ilişkili olabileceği düşünülüyor.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.