enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Ambanilerin 4 ay süren kutlamaları sonunda bitti… Jet sosyeteyi buluşturan yılın düğünü

Ambanilerin 4 ay süren kutlamaları sonunda bitti… Jet sosyeteyi buluşturan yılın düğünü
REKLAM ALANI
13.07.2024 09:18
0
A+
A-

Hintli Milyarderin Oğlunun Görkemli Düğünü

Asya’nın en varlıklı iş insanı Mukesh Ambani’nin oğlu Anant Ambani ve nişanlısı Radhika Merchant, aylardır süren görkemli düğün öncesi kutlamaların ardından evlilik yoluna girdi.

Mumbai’de dört gün süren gösterişli tören, mart ayından bu yana dünyanın dört bir yanında süren kutlamaların zirvesi oldu. Dünyanın seçkin isimlerinin akın ettiği kutlamalar, üç gün süren ve Rihanna’nın sahne aldığı bir etkinlikle mart ayında başladı.

Mayıs ayında ise Ambani ailesi, Bollywood yıldızlarının da bulunduğu konuklar için Avrupa’da bir yat turu düzenledi. 115 milyar dolarlık servetle dünyanın en zengin onuncu kişisi olan Mukesh Ambani’nin oğlunun düğünü için 300 milyon dolardan fazla harcama yaptığı tahmin ediliyor.

Dün geceki Hindu geleneklerine uygun törende Kim Kardashian, eski İngiltere Başbakanları Tony Blair ve Boris Johnson, Hindistan’ın tanınmış oyuncuları, siyasetçileri ve iş insanları gibi isimler yer aldı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Mumbai’nin bazı bölgelerinde düğün nedeniyle yollar kapatıldı ve trafikte ciddi kesintiler yaşandı. Muson yağmurlarına rağmen yaşanan kaos, yerel halkın tepkisine neden oldu.

Bazı Hintli siyasetçiler, Ambanilerin gösterişli kutlamalarını “yoksul vatandaşlara saygısızlık” olarak nitelendirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.