enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2593
EURO
37,1285
ALTIN
3.013,34
BIST
8.762,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Amazon, dört yeni Kindle modelini duyurdu

Amazon, dört yeni Kindle modelini duyurdu
22.10.2024 11:15
2
A+
A-

Kindle Colorsoft Signature Edition’dan Yenilenen Kindle’lara

Kindle Colorsoft Signature Edition, gelişmiş teknolojisi ve çok yönlülüğü ile geliyor. Amazon’un yeni nitrür LED ışık kılavuzu, kağıt benzeri renkli bir ekran vaat ediyor. Renkli ekran, çizgi romanları okumak, fotoğrafları görüntülemek ve vurgulamalar yapmak için ideal. Su geçirmezliği, kablosuz şarjı ve 8 haftalık pil ömrüyle öne çıkıyor. 30 Ekim’de satışa sunulacak cihazın fiyatı 279,99 dolar.

İkinci nesil Kindle Scribe, 10,2 inçlik yüksek çözünürlüklü ekranı ve yapay zeka yetenekleri ile dikkat çekiyor. Metinleri madde işaretlerine dönüştürme ve el yazılarını metne çevirme gibi AI özellikleri öne çıkıyor. “Active Canvas” özelliği, notların kitapların metinlerine entegre olmasını sağlıyor. Yumuşak uçlu Premium Pen kalemi ile birlikte sunuluyor. 4 Aralık’ta satışa sunulacak cihazın fiyatı 399,99 dolar.

Yenilenen Kindle Paperwhite, 7 inçlik geliştirilmiş ekranıyla daha net metinler sunuyor. %25 daha hızlı sayfa çevirme özelliğiyle öne çıkıyor. Su geçirmezliği ile dikkat çeken cihazın Signature Edition sürümü kablosuz şarj desteği ve 32 GB depolama alanı sunuyor. Standart sürümün fiyatı 159,99 dolar, Signature Edition’ın fiyatı 199,99 dolar.

Giriş seviyesi yeni Kindle, 2022 modeline benzer bir tasarıma sahip, ancak daha hızlı sayfa çevirme ve 16 GB depolama alanı ile geliyor. Fiyatı 109,99 dolar.

Kindle Colorsoft Signature Edition ile birlikte bu yeni Kindle serisi, farklı ihtiyaçlara uygun çözümlerle Amazon’un e-okuyucu pazarındaki liderliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Yapay zeka entegrasyonları ve renkli ekran gibi yenilikler, Kindle ürün yelpazesine yeni bir soluk getiriyor.

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.