enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Alex de Souza ile fotoğraf çekilen Fenerbahçe taraftarlarına Antalyaspor’dan tepki

Alex de Souza ile fotoğraf çekilen Fenerbahçe taraftarlarına Antalyaspor’dan tepki
REKLAM ALANI
12.07.2024 23:01
1
A+
A-

Antalyaspor, Fenerbahçe Taraftarlarının Antrenman Sahasına Girmesi Üzerine Açıklama Yaptı

Antalyaspor, Burdur kampında gerçekleşen bir olay sonrasında resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Fenerbahçe taraftarlarının antrenman sahasına girerek Teknik Direktör Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza almaları kulüp yönetiminde tepkiyle karşılandı.

Burdur kampında Fenerbahçe taraftarlarının güvenlik önlemlerini ihlal ederek Alex de Souza ile fotoğraf çektirmesi Antalyaspor taraftarları arasında huzursuzluğa neden oldu. Bu durumun ardından kulüp bir açıklama yaparak güvenlik ihmali nedeniyle tepkisini dile getirdi ve Fenerbahçe taraftarlarının Brezilyalı teknik direktörle görüntü almasını eleştirdi.

Antalyaspor’un açıklamasında, kampın güvenliğinin sağlanamaması ve taraftarların eğitim sahasına izni olmaksızın giriş yaparak görüntü almaları eleştirildi. Kulüp, benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını vurguladı.

Antalyaspor’un Resmi Açıklaması:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Bugün sosyal medya platformlarında, takımımızın Burdur kampı sırasında diğer bir takım taraftarlarının Teknik Direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntüleri yönetim kurulu olarak endişe ve üzüntüyle takip ettik.

Hiçbir misafirin kabul edilmediği eğitim sahasına kamp yapılan otelin ve eğitim sahasının güvenliğinden sorumlu kişilerin ihmali nedeniyle kulübümüzden izinsiz olarak bazı kişilerin alındığı tespit edilmiştir. Söz konusu ihmallerle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Takımımızın Burdur kampındaki düzeninden sorumlu profesyonellerimizden görüşleri alınmış ve savunmaları dinlenmiştir. Güvenliğin tam olarak sağlanması için gerekli adımlar atılmış, bu tür görüntülerin bir daha yaşanmaması için sorumluların en ağır şekilde uyarıldığını bildiririz.

Taraftarımızın bu konudaki tepkilerini haklı ve yerinde buluyor, aynı düşünceleri ve üzüntüleri paylaşıyoruz. Bundan sonraki kamplarda, hazırlık müsabakalarında ve resmi maçlarda benzer görüntülerin yaşanmaması için her türlü önlem alınacaktır.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.