enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Ahmet Hakan yazdı: ‘Yıldırım Demirören’le pazar sohbeti’

Ahmet Hakan yazdı: ‘Yıldırım Demirören’le pazar sohbeti’
REKLAM ALANI
30.06.2024 07:48 | Son Güncellenme: 30.06.2024 08:26
1
A+
A-

Ex Demirören Holding Chairman: Yıldırım Demirören

Geçtiğimiz günlerde Demirören Holding’in yeni merkezinde Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ile buluştuk. Güncel konular, medya sektörü ve kişisel hayatı hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Ticarette Borç Olur

"Bazı çevrelerin borçlar konusunu gündemde tutmasının nedeni nedir?" sorusuna Demirören şu yanıtı verdi: "Başarılı işler yaptığınızda böyle sonuçlar ortaya çıkabilir. Meyve veren ağaç taşlanır. Biz her zaman borçlarımızı zamanında ödemeyi ticari ahlakımızın gereği olarak görmüşüzdür. Ticaret hayatında borç olur. Türkiye gibi özsermayenin düşük olduğu ülkelerde işletmeler büyümek için borçlanarak yatırım yapar. Önemli olan borcunu zamanında ödemektir. Biz de bu görevimizi yerine getiriyoruz."

Karabağ’ın Kalkınması için Yatırımlar

Demirören, son dönemdeki yatırımlarına da değindi: "Sadece Türkiye’de değil, Azerbaycan gibi ülkelerde de yatırımlarımız devam ediyor. Bu yatırımlar, ülkemizin ve kardeş ülkelerin ekonomisine katkı sağlıyor. Karabağ zaferinden sonra o bölgenin kalkınması için yatırım kararı aldık ve yeni projeler için çalışıyoruz."

Medya Sektöründeki Başarının Sırrı

Medya sektöründeki duruma ilişkin Demirören, "Aslında biz medyada yeni değiliz. Uzun yıllar önce Milliyet gazetesiyle başladık. Zor zamanlarda önemli işlere imza attık ve markalarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Hürriyet, Milliyet, Kanal D ve CNN Türk, tüm paydaşlarımızla bizi yüzümüzü ağartıyor" dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Demirören, medyadaki asılsız ithamları da değerlendirdi: "Medya grubumuz, dünyadaki gelişmeleri takip ediyor ve referans alınıyor. Asılsız ithamlar, çalışanlarımızla dayanışmamızı daha da güçlendiriyor."

Futbolda Onurlu Görevler

Futbol geçmişine değinen Demirören, "Beşiktaş başkanlığı çocukluk hayalimdi. Kulüpler Birliği Başkanlığı ve Futbol Federasyonu Başkanlığı da yaptım. Bu onurlu görevleri yaptığım için gururluyum. Gözüm arkada değil, ama Türk futbolunu ve Beşiktaş’ımı takip ediyorum" dedi.

Gündelik Hayatta Golf ve Torunlar

Kişisel hayatından bahseden Demirören, "Çalışmak dışında golf sporuna merakım var. Bu spor, doğayla baş başa kalmayı ve zihni boşaltmayı sağlıyor. Pandemiden sonra sosyal hayattan çekildim. En büyük keyfim torunlarım" diye konuştu.

Kardeşiyle Mükemmel Uyum

Demirören, kardeşi Meltem Demirören ile çalışma uyumlarına da değindi: "Kardeşim Meltem’le kararları birlikte alıyor ve stratejiyi birlikte yürütüyoruz. Aramızda mükemmel bir uyum var ve bu bize büyük şans sağlıyor."

Demirören son olarak, "Güvenilirlik, referans olma… Medyada var olmanın yolu buralardan geçiyor. Bize güvenen herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin gücü bizim gücümüz ve ülkemize katkı sağlayacak yatırımlara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.