enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2340
EURO
37,2056
ALTIN
2.989,09
BIST
8.802,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

244 Nerenin Telefon Kodu? +244 Neresi, Hangi Ülkeye Ait? tk1

244 Nerenin Telefon Kodu? +244 Neresi, Hangi Ülkeye Ait? tk1
26.09.2024 16:16
2
A+
A-

244 Hangi Ülkenin Telefon Kodu?

Yurt dışına telefonla arama yaparken, ülke kodunu kullanmadan bağlantı kurmak mümkün değildir. Ülke kodunu girmeden yapılan aramalar genellikle başarısız olur veya yanlış bir numaraya yönlendirilir. Bu nedenle, yurt dışına arama yaparken her zaman ülke kodunu kullanmak gerekir.

244 Hangi Ülkenin Telefon Kodu?

244 numaralı telefon kodu, Güneybatı Afrika’da yer alan Angola ülkesine aittir. Angola, başkenti Luanda olan ve yaklaşık 31 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Resmi dili Portekizce olan Angola’nın iklimi oldukça sıcak ve kuraktır. Bazı bölgelerde yoğun yağışlar da görülebilir. Angola, doğal kaynaklar açısından zengin bir ülkedir. Özellikle petrol ve elmas üretimi oldukça yaygındır. Uluslararası aramalarda +244 kodunu kullanarak Angola’daki telefon numaralarına kolaylıkla ulaşılabilir. Angola’nın şehir ve bölge alan kodları da bulunmaktadır. Örneğin, başkent Luanda’nın alan kodu +244 22’dir. Bu kodlar, yerel aramalarda kullanılır ve aramanın hangi bölgeden yapıldığını anlamayı sağlar.

Angola Nerede?

Angola, Güneybatı Afrika’da, Atlantik Okyanusu kıyısında yer alan bir ülkedir. Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Zambiya ve Namibya ile sınırları bulunmaktadır. Angola’nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri de Luanda’dır. Ülke, 11 Kasım 1975’te bağımsızlığını kazanarak Portekiz’den ayrılmıştır.

Angola, coğrafi olarak çeşitli güzelliklere sahiptir. Batıda yarı çöl olan Atlantik kıyısı, iç kesimlerde seyrek nüfuslu yağmur ormanları, güneyde engebeli yüksek arazileri ve kuzeyde yoğun yerleşim alanları bulunmaktadır. Ülkenin resmi dili Portekizcedir ve yerel diller de konuşulur. Angola, petrol ve elmas üretimiyle ünlüdür. Toprakları, stratejik açıdan önemlidir ve pek çok gelişmiş ülkenin dikkatini çekmektedir.

ETİKETLER: , , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.