enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2340
EURO
37,2056
ALTIN
2.989,09
BIST
8.802,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Yenilen Captur 4.7 lt yakıt harcayacak

Yenilen Captur 4.7 lt yakıt harcayacak
27.09.2024 16:54
4
A+
A-

Başlık: Renault Captur ile SUV Segmentinde Yeni Bir Boyut

Giriş:
Renault Captur, 90 ülkede iki milyondan fazla satan bir başarı öyküsü olarak, SUV sınıfının önde gelen temsilcilerinden. Türkiye pazarına yeni bir görünüm ve donanımla giren Yeni Renault Captur, B-SUV segmentine yeni bir boyut getirmeyi hedefliyor.

Esprit Alpine:
Modüler yapısı sayesinde hem şehir içi hem de şehir dışı kullanıma uygun olan Captur, Esprit Alpine donanımıyla daha zarif ve sportif bir karaktere bürünüyor. Yeni döşemeler ve ekranlar iç mekanı süslerken, Seviye 2 otonom sürüş özelliği ve Aktif Sürüş Yardımcısı gibi güvenlik özellikleri de artıyor.

Motor Seçenekleri:
Yeni Renault Captur, mild hybrid EDC 160 hp ve E-Tech full hybrid 145 hp olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. Full hybrid motor, 4,7 l/100 km ortalama yakıt tüketimi ve 10 g/km CO2 salımıyla çevre dostu bir sürüş deneyimi vadediyor.

Atletik Dış Görünüm:
Kaya Gri renk seçeneği ve Esprit Alpine donanımı, Yeni Renault Captur’a daha atletik bir görünüm kazandırıyor. Hava girişleri aerodinamiği iyileştirirken estetik bir etki yaratıyor.

Özellikler:
Yeni Captur, yeniden tasarlanan şasi ve hidrolik direksiyonu ile sürüş keyfini artırıyor. Çok yönlü MULTI-SENSE sürüş modları, sürücülere sürüş tarzlarına uygun sürüş deneyimi sunuyor.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.