enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Yeni Opel Movano Türkiye’de

Yeni Opel Movano Türkiye’de
REKLAM ALANI
13.07.2024 17:00
1
A+
A-

Yeni Opel Movano: Ergonomik Kokpit, Geniş Yük Hacmi ve Güçlü Motorla Ticari Hayatın Vazgeçilmezi

Yeni Opel Movano, tamamen yenilenen ergonomik kokpitiyle sürücülere konforlu ve çok yönlü bir çalışma ortamı sunuyor. Yeniden tasarlanan kokpitte, isteğe bağlı olarak sürücüye tüm önemli bilgileri dijital ve kişiselleştirilebilir bir şekilde sunan 7 inçlik renkli bir sürücü bilgi ekranı bulunuyor.

Merkezi olarak yerleştirilmiş 10 inçlik renkli dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, Uyumlu akıllı telefonların Apple CarPlay ve Android Auto özellikleriyle kablosuz olarak bağlanmasına olanak tanıyor. Yenilenen kokpit, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle hayatı kolaylaştırıyor.

Opel’in cesur ve yalın tasarım anlayışıyla geliştirilen Movano, geniş yükleme hacmi ve 180 HP gücündeki güçlü turbo dizel motoru ile ağır yüklerin üstesinden gelmekte zorlanmıyor. 15 metreküplük yükleme hacmi ve 3,5 ton taşıma kapasitesiyle işletmelerin günlük ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Movano’nun ileri teknoloji ürünü kokpiti, her şeyden önce sürücü bağlantılılığını göz önünde bulunduruyor. Uyumlu akıllı telefonların kablosuz olarak Apple CarPlay ve Android Auto gibi multimedya özelliklerine bağlanmasını sağlayan 10 inçlik renkli dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, sürücülerin en önemli uygulamalara erişmesini kolaylaştırıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

180 HP’lik güçlü turbo dizel motor ve 6 ileri manuel şanzıman kombinasyonuyla donatılan Movano, zorlu yol koşullarında bile etkileyici bir performans sergiliyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği gibi konfor özellikleriyle işletmelerin günlük operasyonlarını kolaylaştırıyor.

Yeni Opel Movano, geniş yükleme hacmi, profesyonel tasarımı, üstün sürücü destek özellikleri ve modern teknolojileriyle Alman üretim kalitesi ve kullanışlılığını bir araya getiriyor. Opel’in en yeni teknolojileriyle donatılmış Movano, ticari hayatın zorluklarına çözüm olarak öne çıkıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.