enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldığını duyurdu

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldığını duyurdu
REKLAM ALANI
10.07.2024 23:35
1
A+
A-

Galatasaraylı Yıldız Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın Ayrılığı

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi ve ünlü eşi Wanda Nara, uzun süren ilişkilerine nokta koyduklarını açıkladılar. Ayrılık dedikoduları günlerdir dolaşıyordu ancak Wanda Nara’nın resmi açıklamasıyla durum netleşti.

Wanda Nara, Instagram paylaşımında ayrılık kararını duyurdu. “Zor bir karar ancak ayrılmaya karar verdik. Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz. Aşk varken birçok kez denemek yanlış değildi. Bu ilişkiye hayatımın en güzel yıllarını verdim” ifadelerine yer verdi.

Nara açıklamasının devamında, ayrılığın nedeninin üçüncü şahıslar olmadığını vurguladı. “Suçlanacak kimse yok ve üçüncü şahıslar da yok. Aramızdaki bağ her zaman dışarıdan daha güçlüydü. Önceliğim her zaman çocuklarımız oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkür ederim” dedi.

İcardi ile Nara’nın ayrılık haberi, futbol camiasında şok etkisi yarattı. Çift, son yıllarda en çok konuşulan çiftler arasındaydı. İkili, 2014 yılında evlenmiş ve beş çocuk sahibi olmuşlardı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ayrılığın nedenleri tam olarak bilinmiyor ancak çiftin son zamanlarda sık sık tartıştıkları iddia ediliyor. İcardi’nin özel hayatı ve Nara’nın kariyeri arasındaki çatışmaların da ayrılığa yol açan faktörler arasında olduğu düşünülüyor.

Galatasaraylı yıldızın performansının ayrılıktan nasıl etkileneceği merak konusu. Icardi, bu sezon Galatasaray’da 13 maçta 9 gol kaydetti ve takımının Süper Lig şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.

Wanda Nara’nın ise ayrılığın ardından kariyerine nasıl devam edeceği henüz bilinmiyor. Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş kadını, son yıllarda televizyon programlarına katılmış ve kendi giyim markasını kurmuştu.

Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın ayrılığı, futbol dünyasının en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Çiftin gelecekteki planları ve ayrılığın her iki tarafı için de nasıl sonuçlar doğuracağı merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.