enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Volkswagen Golf 50 yaşına bastı  

Volkswagen Golf 50 yaşına bastı  
REKLAM ALANI
09.09.2024 16:53
3
A+
A-

Başlık: Volkswagen’in İkonik Golf’ü 50. Yılını Kutladı

Giriş: Volkswagen’in küresel en çok satan modeli Golf, 14 ülkeden 60 gazetecinin katıldığı uluslararası bir etkinlikle Kapadokya’da 50. yılını kutladı. Dünya çapında mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olan Kapadokya’da düzenlenen etkinliklerde, Golf için özel olarak tasarlanan sıcak hava balonu, Kapadokya’nın Aşk Vadisi’nden gökyüzüne yükseldi. Kapadokya’nın benzersiz manzarasıyla etkileyici bir görsel şölen yaşandı.

Golf’ün Serüveni: Volkswagen’in tasarım ikonu Golf, son 50 yılda sınıfında referans noktası haline geldi ve dünyanın en çok tercih edilen hatchback modeli haline geldi. Golf’ün 1974 yılında başlayan serüveni, dünya çapında 37,5 milyondan fazla satış adedi ve sayısız ödülle tam bir başarı öyküsüne dönüştü.

Yenilenen Tasarım: 50. yılında Golf, yenilenen dış tasarımıyla dikkat çekiyor. Ön tarafta, LED farlar daha düz, görsel olarak daha çarpıcı ve iç kısımlara doğru daha dar olacak şekilde yeniden tasarlandı. Ayrıca yeni farlar, dünyanın en iyi aydınlatma sistemlerinden biri olan IQ.LIGHT LED matrix farlarla birleştiğinde daha da göz alıcı hale geliyor. IQ.LIGHT LED matrix farlar, geceleri 500 metreye kadar menzile sahip yeni bir spot uzun far modülü ile donatılıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

eTSI Gücü: Yeni Passat ve Yeni Tiguan’ın ardından MQB Evo platformunda üretilen Golf, hafif hibrit teknolojisinde önemli bir geliştirmeyle sunuluyor. 48 Volt mimarisinde üretilen gelişmiş eTSI sistemde 13,5 kW güç üreten bir elektrik motoru benzinli motoru destekliyor. Önceki nesline kıyasla elektrik motorundan yaklaşık %40 daha fazla destek alan gelişmiş eTSI sistemi, hem yakıt ekonomisi hem de daha pürüzsüz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Donanım Seviyeleri: Impression, Life, Style ve R-Line donanım seviyeleriyle sunulan Golf, Kristal Buz Mavisi ve Anemon Mavisi yeni renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Yeni Golf’te 1.0 litre benzinli ünitelerin üretimi sona erdi ve 1.5 litre 85 kW (116 PS) TSI, 1.5 litre 85 kW (116 PS) hafif hibrit eTSI ve 1.5 litre 110 kW (150 PS) hafif hibrit eTSI olmak üzere tamamı aktif silindir yönetimi (ACT) özelliğine sahip 3 farklı benzinli motor sunuluyor. Güç aktarma organlarında ise bir değişiklik yok. Yeni Golf, Impression donanım seviyesi 6 ileri manuel, daha üst donanım seviyeleri ise 7 ileri DSG olmak üzere 2 farklı şanzıman tipiyle sunuluyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.