enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Video Haber | Nepal’de uçak kazası: 18 kişi öldü

Video Haber | Nepal’de uçak kazası: 18 kişi öldü
REKLAM ALANI
24.07.2024 19:53
2
A+
A-

Başlık: Nepal’de Uçak Kazası: 18 Kişi Hayatını Kaybetti

Giriş: Bir uçak, Nepal’in başkenti Katmandu’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra düştü ve 18 kişi hayatını kaybetti. Uçak, turizm merkezi olan Pokhara’ya gidiyordu.

Kazanın Detayları: Uçak, havalandıktan kısa bir süre sonra yan yattı ve hızla alçaldı. Katmandu’yu dumanlar sardı. Alevler, yolcuların kurtarılmasını engelledi. Nepal polisi, uçağın parçalandığını ve küle dönüştüğünü belirtti.

Yolcular: Uçakta 19 kişi bulunuyordu. Pilot hariç 18 kişi hayatını kaybederken, pilot yaralandı ancak hayati tehlikesi yok.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kazanın Nedeni: Kazanın nedeni henüz bilinmiyor. İncelemeler devam ediyor.

Nepal’de Hava Yolunun Riskliliği: Nepal, hava yolu ulaşımında dünyanın en riskli bölgelerinden biridir. Ülkede, yüksek dağlar ve zorlu hava koşulları nedeniyle birçok ölümcül uçak kazası yaşanmaktadır.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.