enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Vatandaştan yana mısınız yoksa rantiyeciden yana mı?

Vatandaştan yana mısınız yoksa rantiyeciden yana mı?
REKLAM ALANI
18.07.2024 04:32
2
A+
A-

Saadet Partisi Milletvekili Bülent Kaya’nın Konuşması:

Ekonomik sorunlara değinen Kaya, iktidarın politikalarının bedelini vatandaşa yüklediğini belirterek, “Bu millete yansıttığınız her bir fatura, bu milletin kursağından aldığınız bir lokmadır. Ancak bu milletin zenginlerine ve rantiyecilerine keseceğiniz her fatura kârlarından düşme sonucu doğurur” dedi.

Kaya, İsrail-Filistin sorununa ilişkin konuşmasında, “Soykırım ve katliam, ambargo bütün alçaklığı ile devam ederken ülkemizdeki sessizliği kabul edilebilir görmüyoruz. Ne oldu da artık sessizleştik?” diye sordu.

Hain darbe girişiminin 8. yılının geride bırakıldığını hatırlatan Kaya, “Darbeleri lanetlemekle birlikte yeni darbeler olmaması için alınması gereken dersleri alıp almadığımızı gözden geçirmeliyiz” ifadelerini kullandı. Kaya, iktidarın 15 Temmuz’dan yeterince ders çıkarmadığını gösterdiğini ifade etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’nun Konuşması:

Davutoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra devlete sızan çetelerden bahsederek, “15 Temmuz’da hiçbir yerde görünmeyip sonradan kahramanlık taslayarak devlete sızmış çeteler çıktı. Bugün tekrar, devlet içinde ciddi bir tehlikenin var olduğunu görüyorum” dedi.

Davutoğlu, Darbe Araştırma Komisyonu’nda sorulara cevap verilmediğine işaret ederek, “Eski İçişleri Bakanı 15 Temmuz gecesi yaptığı kahramanlığı anlatıyor. Kardeşim, şov yapma, TBMM’ye cevap ver” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.