enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Ümit Özdağ’dan ‘beyaz Toros’ yanıtı

Ümit Özdağ’dan ‘beyaz Toros’ yanıtı
REKLAM ALANI
05.07.2024 20:22
14
A+
A-

Zafer Partisi Lideri Özdağ, İYİ Parti Milletvekiline ‘Beyaz Toros’la Yanıt Verdi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın kendisine yönelik sözlerine, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan yanıt verdi.

Gürban, Özdağ’a makam aracı olarak kullanması için “beyaz Toros” hediye etmek istediğini belirterek, milliyetçi partilerin gençlere örnek olması gerektiğini ve Mercedes ve Range Rover araçlara özenilmemesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Gürban, Özdağ’ın iktidara gelmesi halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan daha kötü olacağını öne sürdü.

Özdağ ise Gürban’ın sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi:

“İYİ Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, bana beyaz Toros hediye edecekmiş. 2007 marka Mercedes’e binen biri olarak beyaz Toros’u seve seve kabul ederim. Hem zaten ben geçmişte sık sık beyaz Toros’a bindim. Polis Akademisi’ne giderken beni evden hep beyaz Toros alırdı. Güneydoğu Anadolu’da polisler beni araştırmalarım sırasında sık sık beyaz Toros’la dolaştırdılar. Beyaz Toros, vatanı için canını feda edenlerin de bindiği bir araçtır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ancak bana hediye verecek olan kişinin namusu ile para kazanmış olması gerekir. Milletvekilliğini satın alanların bana sunabileceği bir şey olamaz.”

Özdağ, ayrıca Gürban’ın kendisine yönelik eleştirilerini de değerlendirdi:

“Gürban’ın milliyetçi partilerin gençlere örnek olması gerektiği yönündeki sözlerine katılıyorum. Gençlerimiz Mercedes ve Range Rover gibi lüks araçlara özenmemeli, bunun yerine vatanseverlik ve dürüstlük gibi değerlere önem vermelidir. Ancak Gürban’ın makam aracı olarak beyaz Toros önerisi gerçekçi değildir. Siyasi liderler, kamu kaynaklarını temsil ettikleri için belirli bir lüks seviyesine ihtiyaç duyarlar. Beyaz Toros ise eski ve konforsuz bir araçtır ve siyasi liderlerin güvenliği için uygun değildir.”

Özdağ, son olarak şunları söyledi:

“Gürban’ın iktidara gelmem halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan daha kötü olacağım yönündeki iddiası temelsizdir. Aksine, ben vatanseverlik, dürüstlük ve adalet ilkelerine bağlı bir liderim. İktidara gelmem halinde tüm vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için çalışacağım.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.