enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Ümit Özdağ: Mustafa Destici bir utanmazdır

Ümit Özdağ: Mustafa Destici bir utanmazdır
REKLAM ALANI
11.07.2024 16:11
2
A+
A-

Özdağ ve Destici Arasındaki Tartışma

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir televizyon programında, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ için, “Hiçbir zaman gerçek milliyetçi camianın bir parçası olmadı zaten. 1980’li yıllarda biz Ülkü Ocakları’nda aktifken, onu hiç görmedim” ifadelerini kullandı.

Özdağ, bugün sosyal medya hesabından Destici’ye sert bir yanıt verdi:

“Ümit Özdağ hiçbir zaman milliyetçi camia içinde olmadı’ demek, yüzsüzlüğün son noktasıdır. Mustafa Destici, bir yüzsüzden başka bir şey değildir.

Ancak Destici’nin bir açıklaması doğru. Ben 1980’lerin başında Ülkü Ocakları’nda değildim. O dönemde yurtdışında üniversite eğitimi alıyordum.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ben Ülkü Ocakları’nda aktif olduğum dönemde, sen Mustafa Destici daha konuşmayı bile bilmiyordun. 1980’lerin sonlarında muhtemelen kitap okumaya bile üşendiğin için, benim Yeni Düşünce ve Bizim Ocak’taki yazılarımı okumamış olmalısın.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde yürüttüğüm özel eğitim grubundan da sen yoktun. Bu nedenle birbirimizi görmememiz normal.

Bizim ilk karşılaşmamız, senin benden BBP’nin bir teşkilatında konferans vermem için rica etmen ve beni konferans salonuna kendi makam aracınla götürmenle gerçekleşti.

Ancak mesele, birbirimizi hangi tarihte gördüğümüz değil. Mesele, senin İstiklal Harbi’mize karşı çıkmış, İngilizlerin safında yer almış ve bu yüzden asılmış bir şahıs olan İstiklal Atıf’ın mezarını ziyaret etmendir.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.