enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Uludağ Premium Ultra Trail Koşusu yarın başlıyor

Uludağ Premium Ultra Trail Koşusu yarın başlıyor
REKLAM ALANI
11.07.2024 13:03
1
A+
A-

Uludağ’da Doğanın Kucağında Bir Koşu Şöleni: “4 Mevsim Uludağ”

Uludağ Alan Başkanlığı’nın öncülüğünde ve Uludağ Premium’un desteğiyle düzenlenecek “4 Mevsim Uludağ” etkinliği, 5 farklı parkurda 2 bin 660 yarışmacıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Türkiye Atletizm Federasyonu ve ANDA Arama Kurtarma gibi kurum ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleştirilecek organizasyon, koşu tutkunlarına doğanın büyüleyici güzellikleri eşliğinde benzersiz bir deneyim sunacak.

13 Temmuz’da start alacak etkinlik, 100 kilometrelik ve 66 kilometrelik parkurda koşacak sporcularla başlayacak. 08.00’de 30 kilometrelik, 09.00’da 16 kilometrelik ve 10.00’da 6 kilometrelik parkurlarda da yarış heyecanı yaşanacak.

Koşu severler, Kirazlıyayla, Sarıalan, Zeyniler Köyü, Cumalıkızık, Saitabat, Alaçam, Buzul Göletler ve Küçük Zirve gibi muhteşem lokasyonlardan geçerek doğanın eşsiz manzaralarına tanıklık edecekler. Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları, ormanın seçkin noktalarında koşuculara dinletiler sunacak ve koşunun büyüsüne müzikal bir katkı sağlayacaklar.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Uludağ Premium Ultra Trail Yarış Direktörü Engin Çetinay, bu yıl 35 ülkeden 2 bin 660 katılımcının organizasyona katılacağını belirterek, “Her yıl artan katılımımız, etkinliğimizin büyüklüğünün ve öneminin bir göstergesidir. Sporcularımız, parkurlar boyunca Uludağ’ın nefes kesici manzaralarını deneyimleyecekler ve benzersiz bir yarışın tadını çıkaracaklar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.