enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

TV yayın akışı 27 Haziran 2024! Bu akşam hangi kanalda, hangi diziler var?

Perşembe Gecelerinde Televizyon Dünyasının En Seçkin YapımlarıHer akşam ayrı bir diziyle ekranlara gelen televizyon dünyasında…
TV yayın akışı 27 Haziran 2024! Bu akşam hangi kanalda, hangi diziler var?
REKLAM ALANI
27.06.2024 16:01 | Son Güncellenme: 27.06.2024 16:03
488
A+
A-

Perşembe Gecelerinde Televizyon Dünyasının En Seçkin Yapımları

Her akşam ayrı bir diziyle ekranlara gelen televizyon dünyasında, haftanın dördüncü günü olan Perşembe, iddialı yapımların yer aldığı bir gece olarak öne çıkıyor. Bu diziler, ilk bölümlerinden itibaren kendilerine has izleyici kitleleri oluşturmayı başarmış ve zaman içinde bu kitleler, kendi tercihlerine göre diziler arasında geçişler yapsalar da, genelde favori dizilerini tutkuyla takip etmeye devam ediyorlar.

Tüm Kanalların Perşembe Dizileri

Kanal D
  • Aşk-ı Memnu: Tutkulu bir aşk hikayesinin anlatıldığı Aşk-ı Memnu, Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olmayı sürdürüyor.
Star TV
  • Eyvah Babam: Aile ilişkileri ve baba-oğul çatışmasını ele alan Eyvah Babam, izleyicileri kahkahaya boğarken düşündürüyor.
Now TV
  • Recep İvedik 2: Şahan Gökbakar’ın başrolünde olduğu Recep İvedik 2, izleyicilere bol kahkaha dolu bir gece vaat ediyor.
SHOW TV
  • Kader: Karmaşık bir kader örgüsünün hikaye edildiği Kader, her bölümüyle izleyicilerini heyecana sürüklüyor.
ATV
  • Alan: Suç ve gerilim dolu bir atmosferin hakim olduğu Alan, izleyicileri ekran başına kilitliyor.
TRT 1
  • Sen Türkülerini Söyle: Türk halk müziğinin en güzel örneklerini seslendiren Sen Türkülerini Söyle, özlem dolu yürekleri ısıtıyor.
TV8
  • MasterChef Türkiye: En iyi amatör aşçıları bir araya getiren MasterChef Türkiye, yemek tutkunlarını ekrana bağlıyor.
REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.