enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Bugün oyunda 70 dakika mutluyum ama kazanamadığımız için üzgünüz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Bugün oyunda 70 dakika mutluyum ama kazanamadığımız için üzgünüz
REKLAM ALANI
23.08.2024 02:22
6
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İsviçre’deki Beraberlik Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında St. Gallen ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Abdullah Avcı, oyunun büyük bölümünden memnun olduğunu ancak kazanamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.

Avcı, ilk yarıda birçok gol pozisyonu yakaladıklarını belirtti. Okay Yokuşlu’nun sarı kart görmesi ve ardından hakemin uyarısı üzerine oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Orsic’in fiziksel olarak yorulmaya başladığını ve sakatlanma riski taşıdığını ifade ederek, onun yerine oyundan aldıklarını açıkladı.

Avcı, genel olarak oyundan memnun olduğunu vurgulayarak, eksikler tamamlandığında takımın çok iyi bir seviyeye geleceğini belirtti. Son vuruşlardaki eksikliklere dikkat çekti ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Avcı, Muhammed Cham’ın transferiyle ilgili soruya, sürecin aylar önce planlandığını ancak resmi olarak bitmediğini belirtti. Transferin gerçekleşmesini umduğunu, ancak net bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Avcı, Trabzonspor’un büyük bir marka olduğunu ve karakteriyle yarışacağını vurguladı. Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Takımın en yakın zamanda önemli adımlar atacağını ve bunun görüleceğini söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.