enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Trabzonspor, Macaristan’da hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor, Macaristan’da hazırlıklarını sürdürüyor
REKLAM ALANI
03.07.2024 15:52 | Son Güncellenme: 03.07.2024 15:53
1
A+
A-

Trabzonspor’un Macaristan’daki Hazırlık Kampı

Trabzonspor, sezon hazırlıklarının ikinci aşamasında Macaristan’ın Szeged şehrinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğindeki kampın üçüncü gününün ilk antrenmanında bordo-mavililer, core ve aktivasyon çalışması yaparak güne başladı. Kuvvet ve teknik çalışmaların ardından antrenmanın son bölümünde sprint çalışması yer aldı.

Uğurcan Çakır, Denis Draguş, Thomas Meunier ve Poyraz Efe Yıldırım, milli takımlara katılımları nedeniyle antrenmana katılamadı. Kamp kadrosunda yer almayan 6 yabancı futbolcu ise kulüp bulma çalışmalarını sürdürüyor. Bu oyuncular arasında Tonio Teklic, Dimitrios Kourbelis, Maxi Gomez, Montasser Lahtimi, Joaquin Fernandez ve Ognjen Bakic bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Cadiz’de kiralık oynayan Maxi Gomez’in ise Trabzon’a döneceği öğrenildi.

Trabzonspor’un 35 kişilik kamp kadrosunda milli oyuncular dışında 31 futbolcu yer alıyor. Santrfor pozisyonunda ise takımda Paul Onuachu’nun ayrılması ve Maxi Gomez’in planlarda düşünülmemesi nedeniyle bir eksiklik yaşanıyor. Denis Draguş ve Poyraz Efe Yıldırım’ın milli takımlarla birlikte olmasıyla birlikte, kampta Enis Destan ve Umut Bozok dışında santrfor alternatifi bulunmuyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.