enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

TRABZONSPOR HABERLERİ: Fırtına’dan Rey Manaj hamlesi

TRABZONSPOR HABERLERİ: Fırtına’dan Rey Manaj hamlesi
REKLAM ALANI
16.08.2024 09:46
4
A+
A-

Sivasspor’un Yıldızı Rey Manaj, Trabzonspor’un Hedefinde

Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 36 maçta 22 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Rey Manaj, Trabzonspor’un radarına girdi. Bordo-mavili yönetim, 27 yaşındaki Arnavut golcü için Sivasspor’a para artı takas teklifi sundu. Ancak Sivasspor’dan henüz olumlu bir yanıt alınamadı. Sivasspor’un Manaj’ı satmayı düşündüğü ancak yüksek bir bonservis bedeli istediği belirtiliyor. Trabzonspor’un, yabancı kontenjanında yer açmak için Fountas, Teklic ve Umut Bozok gibi isimleri Sivasspor’a takas olarak önerdiği iddia ediliyor.

Hedefte Abdullah Avcı

Trabzonspor’un Rapid Wien’e iki maçta da yenilerek Avrupa Ligi’ne veda etmesi bordo-mavili taraftarları öfkelendirdi. Taraftarlar, hedeflerine yöneldi. Abdullah Avcı, sosyal medyada yapılan yorumlarda kadro seçimleri, Visca’nın yedek bırakılması, transferlerin yetersizliği ve ligde de hedeflere ulaşılamayacağı gibi eleştirilere maruz kaldı. Avcı, basın toplantısında kendisine yönelik eleştirilere “Organize bir kötülükle karşı karşıyayız” diyerek yanıt vermişti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sahaların Tek Yıldızı: Uğurcan Çakır

Trabzonspor’da dün gece Rapid Wien maçında en çok emek gösteren isim Uğurcan Çakır oldu. Milli kaleci, kalesinde iki gol görmesine rağmen 3’ü ilk yarıda, 4’ü ikinci yarıda olmak üzere 7 kritik kurtarış yaparak bordo-mavililerin büyük bir mağlubiyet almasını önledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.