enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

TMSF’den ‘Erciyes Anadolu Holding’ açıklaması

TMSF’den ‘Erciyes Anadolu Holding’ açıklaması
REKLAM ALANI
27.08.2024 19:00
9
A+
A-

Erciyes Anadolu Holding Şirketlerinin Satış İhaleleri Hakkında Açıklama

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erciyes Anadolu Holding’e bağlı bazı şirketlerin satış ihaleleri hakkında açıklama yaptı:

“Yargılama sonucunda müsadere edilen ve Hazine’ye geçen Erciyes Anadolu Holding şirketlerinin satış ihlalleri devam ediyor. İhale duyuruları şeffaflık ilkesi gereği Resmî Gazete’de, TMSF’nin internet sitesinde ve Türkiye’nin en çok okunan gazetelerinden ikisinde yayınlandı. İhale sonuçları şu şekilde:

Bizim Menkul Değerler A.Ş: Hazineye ait payların satışı için yapılan ihalede, şartlara uygun teklif sunulmadı ve ihale sonlandırıldı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Muradiye Elektrik Üretim A.Ş: Hazineye ait payların satışı için yapılan ihalede de uygun teklif sunulmadı ve ihale sonlandırıldı.

Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş: Hazineye ait payların satışı için yapılan ihalede, muhammen bedel üzerinde en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı.

Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş: Hazineye ait payların satışı için yapılan ihalede, en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı.

Sibelres Elektrik Üretim A.Ş: Hazineye ait payların satışı için yapılan ihalede, en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı.

RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş: Hazineye ait payların satışı için yapılan ihalede, şartlara uygun teklif sunulmadı ve ihale sonlandırıldı.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.