enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0808
EURO
38,1022
ALTIN
2.828,75
BIST
9.866,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

TEM Otoyolu’nda motosiklet kazası: 1 ölü 1 yaralı

TEM Otoyolu’nda motosiklet kazası: 1 ölü 1 yaralı
REKLAM ALANI
04.08.2024 11:59
2
A+
A-

Motosiklet Kazası İstanbul’da Bir Kişinin Hayatına Mal Oldu

İstanbul Ataşehir TEM Otoyolu’nun Ferhatpaşa geçişinde, Ankara istikametinde sabah saatlerinde bir motosiklet kazası meydana geldi. Yunus Y.’nin kullandığı motosiklet, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.

Motosiklet sürücüsü Yunus Y. ve arkasında oturan ismi belirlenemeyen kişi, TEM Otoyolu’na savruldu. Motosiklet ise metrelerce sürüklendikten sonra durdu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, iki ağır yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan Yunus Y., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Polis ekipleri, yeni bir kaza olmaması için yolda güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından motosiklet çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Yol, temizlendikten sonra trafiğe açıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.