enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
23°C
İstanbul
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Tekirdağ trafiği nefes alacak!

Tekirdağ trafiği nefes alacak!
REKLAM ALANI
20.09.2024 15:55
3
A+
A-

Kapaklı Köprülü Kavşağı, Hayrabolu Çevre Yolu ve Barbaros Limanı Bağlantı Yolları Açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tekirdağ’ın ulaşım altyapısını iyileştirecek projeleri açtı.

Trakya’nın Önemi Vurgulandı

Uraloğlu, Trakya’nın Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan bir köprü konumunda olduğunu ve Tekirdağ’ın bu bölgede önemli bir ticaret ve kültür merkezi olduğunu vurguladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kapaklı Köprülü Kavşağı

Bakan, Kapaklı Köprülü Kavşağı’nın Çerkezköy-Saray Yolu üzerinde inşa edildiğini ve ilçenin Tekirdağ’a ve çevre yollara yüksek standartlı bağlantı sağladığını belirtti. Kavşak sayesinde trafik yükü hafifletildi ve zaman ve akaryakıttan tasarruf sağlandı.

Hayrabolu Çevre Yolu

Hayrabolu Çevre Yolu’nun, ilçe merkezinden geçen ağır vasıta ve transit trafiği çevre yoluna aktararak hem bölge halkı hem de transit trafik için kolaylıklar sağladığını ifade etti. Yol, bölünmüş yol konforu sunuyor ve zaman ve akaryakıt masraflarını azaltıyor.

Barbaros Limanı Bağlantı Yolu

Tekirdağ-Malkara Devlet Yolu’ndan Barbaros Limanı’na erişimi sağlayan bağlantı yolunun limanın faaliyetlerini verimlileştirdiğini ve turistik bölge Kumbağ’daki trafik yoğunluğunu azalttığını belirtti. Yol ayrıca zamandan ve akaryakıttan tasarruf sağlıyor.

Kınalı-Malkara Otoyolu

Uraloğlu, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında Malkara-Çanakkale Otoyolu kesiminin hizmete açıldığını ve Kınalı-Malkara kesimi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi

Tekirdağ’ın demiryolu altyapısını geliştirmek için Tekirdağ Limanı’ndan Edirne’ye uzanan ikinci hat ve sinyalizasyon projelerinin tamamlandığını belirtti. Ayrıca Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile Tekirdağ’ın İpek Demiryolu güzergahının önemli merkezlerinden biri olacağını vurguladı.

Bakan Uraloğlu, Türkiye Yüzyılı Vizyonu’na uygun olarak Tekirdağ’ın ihtiyaçlarını karşılayacak ve ekonomiye katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.