enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesinin yargılanacağı günler yakındır

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesinin yargılanacağı günler yakındır
REKLAM ALANI
15.08.2024 15:57
3
A+
A-

Başlık: TBMM Başkanı Kurtulmuş’un Filistin Oturumundaki Açıklamaları

Giriş: Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, mecliste yapılan Filistin oturumunda önemli açıklamalarda bulundu.

Satır Başları:

  • TBMM’nin Filistin konusunda 4 kez kararlılık sergilediği belirtildi.
  • Filistin’de yaşanan katliamların nefretle kınandığı vurgulandı.
  • Direnen Filistinli mücahitlere minnettarlık ifade edildi.
  • TBMM’nin bugün tarihi bir oturuma ev sahipliği yaptığı ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın konuşmasının önemine dikkat çekildi.

Türkiye’nin Desteği: Filistin davasına Türkiye’nin devleti ve milletiyle ortak bir destek verdiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İsrail’in insanlık suçlarına karşı mücadele edildiği vurgulandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Mücahitlerin Anılması: Yıllardır Filistin’de zulüm ve işkenceye maruz kalan ancak direnen mücahitlerin saygıyla anıldığı belirtildi. Yaser Arafat ve Şeyh Ahmed Yasin başta olmak üzere tüm mücahitlerin mücadelesine minnettarlık dile getirildi.

Uluslararası Adalet: Masum çocukların öldürülmesine sessiz kalan uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yapıldı. İsrail’e karşı açılan davayla Filistin için yeni bir dönemin başlayabileceği umudu dile getirildi.

Netanyahu’nun Yargılanması: Başkan Kahraman, İsrail Başbakanı Netanyahu ve ekibinin arkasında hangi güçler olursa olsun yargılanacaklarını vurguladı. Türkiye’nin bu süreçteki dik duruşunun önemine dikkat çekildi.

Filistin Milli Davası: Filistin davasının Türkiye için bir milli dava olduğu belirtildi. Hz. Ömer, Selahaddin Eyyübi ve Sultan Abdülhamid Han’dan miras alınan bu davaya sonuna kadar sahip çıkılacağı ifade edildi. Filistin’in 1967 sınırlarında özgür bir devlet olarak kurulması hedefinin vurgulandığı konuşma, bu davanın başarıya ulaşacağı inancının paylaşıldığı bir kapanışla sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.