enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Son dakika haberi… Abdullatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir? Berrin Şener kaç yaşında?

Son dakika haberi… Abdullatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kimdir? Berrin Şener kaç yaşında?
REKLAM ALANI
31.07.2024 22:51
1
A+
A-

Abdüllatif Şener’in Oğlu Anneannesini Öldürdü

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, Ankara’daki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle anneannesi Leyla Çetiner ile tartışmaya tutuştu. Tartışma kavgaya dönüşünce Bedirhan Şener, anneannesini silahla rehin aldı.

Durumu polis ekiplerine bildiren Abdüllatif Şener, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edilmesini sağladı. Bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

Bu sırada Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner’i silahla vurdu ve öldürdü. Gözaltına alınan Bedirhan Şener, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Abdüllatif Şener Hakkında

Sivas İmam Hatip Lisesinden mezun olan Şener, 1977 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünü bitirdi. Akademik kariyerine Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulunda araştırma görevlisi olarak başladı. Gazi Üniversitesinde Maliye Teorisi alanında doktora yaptı. Maliye Bakanlığında gelirler kontrolörü olarak da görev yapan Şener, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde öğretim üyeliği yaptı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.