enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Son dakika Galatasaray haberi: Barış Alper Yılmaz oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı!

Son dakika Galatasaray haberi: Barış Alper Yılmaz oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı!
REKLAM ALANI
20.08.2024 22:21
6
A+
A-

Galatasaray, İsviçreli Young Boys ile Karşılaşmaya Hazırlanıyor

Teknik direktör Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı için İsviçre ekibi Young Boys’a karşı son hazırlıklarını değerlendirdi.

Barış Alper Yılmaz Oynayacak mı?

Buruk, Barış Alper Yılmaz’ın durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Barış dün antrenmana çıkamadı, bugün de kendini kötü hissedince dinlendi. Maça kadar değerlendireceğiz, kendini iyi hissederse yarın antrenman yaptırıp maçta düşünebiliriz.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Bu Maçların Favorisi Yok”

Buruk, Young Boys’un son dört yıldır İsviçre ligini kazanmış güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, “Bu tür maçlarda favori olmaz. Geçen sene de Molde maçına iyi başlamamıştık. Bizim genel alışkanlığımız her maça kolay olarak bakmamız. Bu işin şakası yok, maçı ciddiye almalıyız” dedi.

“Henüz Yüzde 100 Hazır Değiliz”

Takımın henüz yüzde 100 hazır olmadığını kabul eden Buruk, “Lig maçı olmaması bizim için avantajlı, ancak sezona henüz hazır değiliz. Mental olarak maça hazırsanız ve yüzde 80’ken bile 100 gibi oynamaya çalışıyorsanız bu değerlidir” diye konuştu.

“İlk 11 ile İlgili Kararımızı Vermedik”

Buruk, ilk 11’le ilgili kararlarını henüz vermediklerini ve oyuncuların performanslarını değerlendirdikten sonra karar vereceklerini belirtti.

“Şampiyonlar Ligi’ne Girmek İlk Hedefimiz”

Teknik direktör, takıma yönelik hedeflerini de açıkladı: “Şampiyonlar Ligi’ne girmek ilk hedefimiz. Oraya girdikten sonra bir hedef belirleyebiliriz, orayla ilgili hedef söylemek şu an doğru olmaz.”

“VAR Kayıtlarının Daha Profesyonel Olmasını Bekliyorum”

Buruk, VAR kayıtlarının daha profesyonel olması gerektiğini ifade ederek, “Bu kadar yatırımın yapıldığı bir ligde, tam anlaşılmayan bir konuşmayla golün iptal edilmesi doğru gelmiyor. Yeni TFF başkanımızın da ilk açıklamalarından biri VAR hakemlerinin hata yapmaması üzerineydi” dedi.

“Bizden Üstün oldukları Yerler Var”

Buruk, İsviçre’nin EURO 2024’te şanssız bir şekilde elendiğini ve Türkiye’nin de Hollanda maçını farklı bir skorla kazanabileceğini vurgulayarak, “Türkiye’de bütçelere bakınca çok fark arada ama oyun olarak baktığımızda bir şekilde bu oyunu kapatabiliyorlar. Bizden üstün oldukları yerler var” ifadelerini kullandı.

Berkan Kutlu: “Okan Hoca Kenarda Olmayacak”

Takım oyuncusu Berkan Kutlu da, teknik direktör Okan Buruk’un kenarda olmayacağı önemli maç öncesinde şunları söyledi: “Galiba iki yıldır ilk defa Okan Hoca kenarda olmayacak. Hocamızın direktif vermesi bizim için çok önemli. Hocamızın ekibi de çok iyi ve bizi iyi hazırlayacağına inanıyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.