enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Son dakika: Futbol tarihinde bir ilk: Messi Cam! 90 dakika sadece Messi…

Son dakika: Futbol tarihinde bir ilk: Messi Cam! 90 dakika sadece Messi…
22.10.2024 16:04
2
A+
A-

Lionel Messi, Inter Miami Maçlarında Göğsüne Kamera Takacak

Futbol yıldızı Lionel Messi hayranları, Messi’nin Major League Soccer (MLS) takımı Inter Miami’de oynadığı tüm maçlarda Arjantinli oyuncunun sahadaki her hareketini yakından görebilecek.

MLS Pazartesi günü, bir ilk olarak efsanevi oyuncunun Inter Miami’nin turnuvadaki tüm maçlarında göğsüne bir kamera takacağını duyurdu. Taraftarlar, Messi’nin sahadaki hareketlerini bir TikTok canlı yayını aracılığıyla izleyebilecekler.

Sosyal medyada “Messi Cam” olarak da anılan “Player Spotlight” yayını, her Inter Miami maçının başlamasından beş dakika önce başlayacak ve hem MLS hem de Inter Miami’nin TikTok kanallarında izlenebilecek.

Bu hamle, bir futbol maçının ilk kez sosyal medya platformunda tek bir oyuncuya odaklanarak canlı yayınlanması anlamına geliyor. Ancak Messi’nin bir maçta tüm dikkatleri üzerine çekmesinin ilk örneği olmayacak.

MLS yayını daha önce, 2023’teki bir ABD Açık Kupası maçı sırasında 37 yaşındaki oyuncunun sahadaki hareketlerine odaklanan bir kamera kullanarak ligin yıldız oyuncusuna maksimum dikkat çekmeyi amaçlamıştı. Ancak bu kez izleyiciler Messi’nin maç sırasında gördüklerini sanki onunla birlikte sahadaymış gibi deneyimleyebilecekler.

Inter Miami, MLS Kupası’ndaki ilk maçını cuma gecesi oynayacak.

Taraftarlar, 2023’te Amerika Birleşik Devletleri’ne transferinden bu yana Miami’ye ilk MLS Kupası şampiyonluğunu kazandırmaya çalışan dünya şampiyonunun koşuları, hareketleri, asistleri, golleri ve kutlamaları hakkında özel bir bakış açısına sahip olacaklar.

Uzun süre Barcelona forması giyen Messi, Haziran 2023’te Fransız ekibi Paris Saint-Germain’den ayrılarak ABD kulübüne katılmıştı.

Messi, Inter Miami’de geçirdiği 16 ayda 2023’te Lig Kupası şampiyonluğu ve Ekim ayında MLS Supporters’ Shield şampiyonluğu kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.