enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Son dakika: Bakan Şimşek, istifa iddialarını yalanladı: Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir

Son dakika: Bakan Şimşek, istifa iddialarını yalanladı: Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir
REKLAM ALANI
23.08.2024 21:49
7
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek İstifa İddialarını Yalanladı

İstifa iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, istifasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Piyasaya sürülen senaryolar doğru değil. Hala bu söylentileri çıkaran ve yayanlar iyi niyetli olamazlar.” dedi.

“Ekonomi yönetimi ekip çalışması yapıyor”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ekonomi yönetimi bir ekip olarak çalışıyoruz. Yükümüzün ağırlığının farkındayız. Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ekonomik istikrar ve reform programının başarıyla işlediğini belirten Şimşek, hedeflenen sonuçların alınmaya başlandığını kaydetti.

“Fiyat istikrarı hedefine doğru ilerliyoruz”

Cari açığın daraldığını, Merkez Bankası rezervlerinin iyileştiğini, KKM’den çıkışın hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Şimşek, “Bütçe dengesini iyileştirmek için tedbirler alıyoruz. En önemlisi fiyat istikrarı hedefine doğru güçlü adımlarla ilerliyoruz. Enflasyonda kalıcı bir düşüş başladı.” dedi.

“Cumhurbaşkanı’nın desteğini hissediyoruz”

Şimşek açıklamasının devamında, “Bu zorlu süreçte Cumhurbaşkanımızın desteğini hep hissediyoruz.” ifadesini kullandı.

“Milletin refahını artırmak tek hedefimiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletin refahını artırmanın tek hedefleri olduğunu belirten Şimşek, “Milletimize hizmet dışında başka amacımız yok.” dedi.

“Yalanlamamıza rağmen söylentileri yayıyorlar”

Görevlerinin öneminin bilincinde olduklarını söyleyen Şimşek, “Periyodik olarak uydurulan hikayeler, yolumuzun doğru olduğunu gösteriyor.” ifadesini kullandı.

“Lütfen aldanmayın”

Şimşek, “Uydurma hikayelerle ekonomimizin ve piyasalarımızın etkilenmesine izin vermeyiz. Yalanlamamıza rağmen bu söylentileri çıkaran ve yayanlar iyi niyetli olamazlar. Lütfen aldanmayın!” uyarısında bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.