enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2593
EURO
37,1285
ALTIN
3.013,34
BIST
8.762,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Sistem Global’e Mediterra Capital’den ortaklık

Sistem Global’e Mediterra Capital’den ortaklık
22.10.2024 12:23
3
A+
A-

Sistem Global, Mediterra Capital’den Yatırım Aldı

KOBİ’lere ve üretime odaklanan şirketlere iş hizmetleri ve danışmanlık sunan Sistem Global, yüksek büyüme potansiyeline sahip Türk şirketlerine yatırım yapan Mediterra Capital ile ortaklık kurdu.

Bu yatırım ve ortaklık sonucunda Sistem Global, önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye ve yurt dışında regülasyon teknolojileri (regtech), İK teknolojileri gibi hizmet entegre teknolojilerine ve ilgili altyapılara yatırım ve satın almalar yapmayı hedefliyor.

Sistem Global’in Kurucu Ortağı Hüseyin Karslıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam edecek. Mediterra’nın ortaklarından Murat Erkurt ve Ali Nalbantoğlu, küresel girişim sermayesi, strateji ve yönetim uygulamaları alanlarındaki deneyimleriyle Sistem Global Yönetim Kurulu’na katılacaklar.

İşlem, Rekabet Kurumu’nun onayından sonra tamamlanacak.

28 Yıllık Deneyim ve 15.000’den Fazla Müşteri

28 yıldır faaliyet gösteren Sistem Global, 15 binden fazla şirkete hizmet vererek sürdürülebilir değer yaratmalarına destek oluyor. Türkiye’de 10 şehirde 650’den fazla iç uzmanı ile hizmet veren şirket, Birleşik Krallık, Almanya, Singapur ve diğer ülkelerde de faaliyet gösteriyor.

Sistem Global, finans, vergi danışmanlığı, mevzuat uyumu, küreselleşme, Ar-Ge ve patent alanlarındaki hizmetleri ve dijital ürünleriyle KOBİ’lerin değerlerini küresel pazara taşımalarına yardımcı oluyor.

Teknoloji, İnsan ve Marka Hedefleri

Sistem Global Kurucu Ortağı Hüseyin Karslıoğlu, bu yatırımı teknoloji, insan kaynağı ve uluslararası marka hedeflerine yönelik bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriyor. Şirket, güçlü teknoloji altyapısını, yenilikçi ürünlerini ve KOBİ odaklı yaklaşımını geliştirerek şirketlerin büyümesine ve küreselleşmesine katkı sağlayacak.

Türkiye’nin Önde Gelen Özel Sermaye Fonlarından Mediterra

500 milyon Euro varlık yöneten Mediterra, Türkiye’nin köklü özel sermaye fonlarından biri. Mediterra’nın Kurucu Ortağı Murat Erkurt, şirketin KOBİ’lerin e-dönüşümü alanındaki liderliğini güçlendireceğine inanıyor.

Mediterra Ortağı Ali Nalbantoğlu ise yatırımın şirketin teknoloji destekli çözümlere odaklanan stratejisinin bir parçası olduğunu belirtiyor. Fonun yüksek büyüme performansını, satın almalarla destekleyeceklerini açıklıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.