enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Şenol Güneş: Alınan sonucun sorumlusu benim

Şenol Güneş: Alınan sonucun sorumlusu benim
26.10.2024 23:09
5
A+
A-

Trabzonspor, Göztepe’ye Mağlup Oldu; Şenol Güneş: Büyük Hayal Kırıklığı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe karşısında 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güneş, maçın ardından büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti: “Kazanmak için gelmiştik ancak tam bir hayal kırıklığı yaşadık.” Rakiplerine cevap veremediklerini ve çok top kaybı yaptıklarını vurguladı: “Göztepe 10 kişi kaldı ama biz kaleye gidemedik.”

İkinci yarıda yaptıkları değişikliklerle kısmen atak yaptıklarını ancak rakibin çok istekli oynadığını dile getirdi: “Bu akşam iki gol yedik, top kayıplarımız oldu, top kazanma isteğimiz eksik kaldı. Çok kötü bir mağlubiyet aldık. Büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz.”

Yenilginin sorumluluğunu üstlenen Güneş, oyuncularına bir şey diyemediğini söyledi: “Başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Oyunculara görev veriyorsak, seçimlerimiz yanlıştır.” Takımın bu haliyle yoluna devam edemeyeceğini vurgulayan Güneş, “Kazanma şansımız yoktu. Kötü görüntüyü yara deşmek olarak görmüyorum. Olumsuzluk var ve olumsuzluğu çözmek için kararlar almamız gerekiyor” dedi.

Yeni bir heyecana ihtiyaç duyduklarını belirten Güneş, “Oyun anlayışımızda mesafe alamadık. Bugün önde baskı yapmadık, defansta hata yaptık, hücumda etkili olamadık. Bunları sık sık yapıyorsak iyi bir durumda değiliz. Yeni bir heyecana ihtiyacımız var. Bunu bir şekilde yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.