enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar geliyor! Bugün (27 Temmuz) hava nasıl olacak?

Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar geliyor! Bugün (27 Temmuz) hava nasıl olacak?
REKLAM ALANI
27.07.2024 07:30
0
A+
A-

Meteoroloji’ye Göre 27 Temmuz Hava Durumu Tahminleri

Genel olarak ülkemiz parçalı, yer yer çok bulutlu olacak. Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Ankara çevreleri, Mersin’in doğusu, Adana’nın güney ve batısı ile Hatay’ın kıyı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava Sıcaklığı: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında, iç ve kuzeybatı kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında seyredecek.

Rüzgar: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvetli, Marmara’nın güneybatısı, Kıyı Ege, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Uyarılar:

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın Marmara’nın güneybatısı, Kıyı Ege, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Doğu Anadolu’nun batısında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden olumsuzluklara karşı önlem alınması öneriliyor.

Bölgelerdeki Hava Durumu:

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Rüzgarın güneybatı kesimlerinde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz parçalı bulutlu, Mersin’in doğusu, Adana’nın güney ve batısı ile Hatay’ın kıyı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğu kesimleri ile Ankara çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Rüzgarın güney ve doğu kesimlerinde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın batı kesimlerinde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.

Denizlerdeki Hava:

Karadeniz: Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, rüzgar kuvvetli.

Marmara: Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, rüzgar kuvvetli.

Ege: Az bulutlu ve açık, rüzgar kuvvetli.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, rüzgar kuvvetli.

Van Gölü: Parçalı ve az bulutlu, rüzgar kuvvetli.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.