enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Sağanak da yetmeyecek… Kavurucu hafta geliyor

Sağanak da yetmeyecek… Kavurucu hafta geliyor
REKLAM ALANI
21.07.2024 08:56
0
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Son Hava Durumu Tahminleri

Kavurucu Sıcaklar Yurdu Terk Etmiyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftada da yurdun büyük bölümünde kavurucu sıcakların etkili olacağını bildirdi. Özellikle kıyı kesimleri ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklıkların 40 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Sağanak Yağışlar Salı’dan İtibaren Artabilir

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Salı gününden itibaren beklenen sağanak yağışlar, hava sıcaklıklarında önemli bir değişikliğe neden olmayacak. Ancak yağışların yurdun doğusuna kayarak hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Bugün Yer Yer Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Bugün ülkenin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Bolu, Karabük, Giresun, Trabzon, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize’nin iç kesimleri, Eskişehir’in kuzeyi, Bursa’nın doğu, Ağrı’nın batı, Bitlis’in kuzeydoğu ve Van’ın kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar meydana gelecek. Yağışların Giresun’un doğu ve Trabzon’un batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.